خوردن کرم داخل میوه گیلاس
کرمهای داخل گیلاس از نظر متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفتن که سمی نیستند و نمیتوانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد. گلبن سهراب، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اشاره به این موضوع که چندین گونه مگس مختلف به عنوان آفتهای میوه گیلاس شناخته میشوند، توضیح داد […]
کرمهای داخل گیلاس از نظر متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفتن که سمی نیستند و نمیتوانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد.
گلبن سهراب، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اشاره به این موضوع که چندین گونه مگس مختلف به عنوان آفتهای میوه گیلاس شناخته میشوند، توضیح داد که این مگسها از مگسهای خونی کوچکتر هستند و تخمهای آنها زیر پوست گیلاس قرار میگیرد. وی افزود که معمولاً در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته میشود که بین ۵ تا ۸ روز به لارو یا همان کرم تبدیل میشود. این کرمهای کوچک به یک سمت هسته میروند که فرآیند آن تا حدود ۱۰ روز طول میکشد.
یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم اظهار کرد که اگر از حشرهکشهای مناسب استفاده نشود، بیش از ۷۰ درصد گیلاسها در بیشتر باغها آلوده به کرم هستند.
سهراب در ادامه توصیه کرد که گیلاسهای آلوده به آفت و کرم معمولاً روی آب شناور میمانند و کرمهای داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمیتوانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید