مجله خبری سهندپرس
۳۱
تیر ۱۴۰۵
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ

حکم اعدام عضو گروهک تروریستی مرتبط با ناآرامی‌های دی‌ماه اجرا شد

حکم اعدام عنصر فعال گروهک تروریستی در کودتای دی‌ماه اجرا شد حکم اعدام مهدی خانکی، عنصر مؤثر یک گروهک تروریستی در حوادث موسوم به کودتای دی‌ماه، پس از تأیید در دیوان عالی کشور به اجرا درآمد و پرونده او به ایستگاه پایانی رسید. به گزارش سهند پرس، یکی از مأموریت‌های اصلی دستگاه قضایی در مسیر […]

جولای 22, 2026 3 دقیقه خواندن
چاپ خبر

حکم اعدام عنصر فعال گروهک تروریستی در کودتای دی‌ماه اجرا شد

حکم اعدام مهدی خانکی، عنصر مؤثر یک گروهک تروریستی در حوادث موسوم به کودتای دی‌ماه، پس از تأیید در دیوان عالی کشور به اجرا درآمد و پرونده او به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش سهند پرس، یکی از مأموریت‌های اصلی دستگاه قضایی در مسیر تحقق منویات رهبر انقلاب و اجرای دستورهای رئیس قوه قضاییه، شناسایی و مجازات عناصر اصلی دخیل در جنایات و شهادت مأموران حافظ امنیت و شهروندان در جریان کودتای آمریکایی-صهیونی دی‌ماه سال گذشته بوده است.

در همین چارچوب، با گزارش مأموران سازمان اطلاعات سپاه استان البرز مبنی بر اینکه فردی به نام «مهدی خانکی» ضمن عضویت در یکی از گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب، اقدام به نگهداری اسلحه و مهمات جنگی کرده است، دستور قضایی صادر شد و نامبرده در تاریخ ۲۱ بهمن در کرج دستگیر شد.

در زمان مراجعه مأموران به محل سکونت متهم و طی بازرسی انجام‌شده، ۸ قبضه سلاح کمری، ۳۰ تیر فشنگ، ۳ تیغه خشاب، ریموت‌های انفجاری، ۱۱ نارنجک دست‌ساز، ۱۸ عدد منور دست‌ساز، ۹۰ لوله منفجره دست‌ساز دوش‌پرتاب، انواع بمب و سه‌راهی‌های انفجاری با قدرت تخریب بالا و همچنین مقدار قابل توجهی مواد اولیه ساخت بمب و مواد منفجره کشف و ضبط شد.

نحوه عضویت و آموزش ساخت سلاح و مواد منفجره

متهم در روند تحقیقات و بازجویی‌ها اعتراف کرد که از سال ۱۴۰۸ به عضویت یکی از گروهک‌های تروریستی درآمده و در راستای اهداف آن گروهک، فعالیت‌های ضد امنیتی علیه کشور را آغاز کرده است.

خانکی درباره شیوه تهیه تسلیحات و اقلام ارتباطی اظهار داشت که در سال ۱۴۰۸ از طریق فضای مجازی با فردی به نام «هومن» به عنوان سرپل گروهک آشنا شده، آموزش ساخت انواع مواد منفجره را دریافت کرده و سپس با تهیه مواد اولیه، اقدام به ساخت بمب و ادوات انفجاری در منزل خود کرده است. او همچنین بخشی از تولیدات اولیه را تحویل شبکه داده و بخشی را نزد خود نگهداری کرده است.

وی درباره نحوه تأمین هزینه‌ها نیز اذعان داشت که مبالغ مربوط به خرید مواد اولیه از طریق واریز رمزارز به حساب‌های اعلامی دریافت می‌شده و بدین ترتیب مخارج ساخت ادوات انفجاری تأمین شده است.

تهیه و استفاده از سلاح در اغتشاشات دی‌ماه

طبق مستندات پرونده، چند روز پیش از شروع وقایع دی‌ماه سال گذشته، متهم سلاح‌های گرم و مهمات را از محل‌های از پیش تعیین‌شده، مطابق نشانی‌ها و فایل‌های ارسالی از سوی رابط دریافت کرده و تجهیزات ارتباطی را نیز به همین شیوه از مکانی دیگر در ماهرشت کرج تحویل گرفته است.

بر اساس بررسی‌های فنی و نظریه کارشناسان آزمایشگاه اسلحه و مهمات، از سلاح‌های مکشوفه مرتبط با مهدی خانکی در بازه زمانی اغتشاشات دی‌ماه ۱۴۰۰ استفاده و تیراندازی شده است و آثار به‌جامانده با ادله کشف‌شده تطبیق دارد.

با توجه به قرائن، شواهد و ادله متعدد از جمله کشف فاکتورهای خرید اقلام و مواد اولیه ساخت مواد منفجره، ضبط تسلیحات و مهمات جنگی در زمان دستگیری، اعترافات صریح متهم درباره ساخت و انتقال ادوات انفجاری و تهیه و تحویل سلاح‌های گرم و همچنین نقش‌آفرینی فعال او در جریان کودتای آمریکایی-صهیونی دی‌ماه، رأی محکومیت صادر و پس از تأیید در دیوان عالی کشور، حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد.

نوشته های مرتبط:

  • حکم اعدام عامل قتل 3 دختر
  • مراسم تشییع پیکر و تدفین همسر رئیس دیوان عالی کشور
  • حمله به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در سلیمانیه
  • اطلاعیه قوه قضاییه درباره میزان بازگشت اموال بابک…
  • ارازل و اوباش محور شاهرود ـ آزادشهر روانه زندان شدند
  • لاشه پهپاد MQ-9 ارتش آمریکا در عسلویه جمع‌آوری شد

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • رویداد «لثارات الامام» در اهواز برگزار شد
    • رئیس مجلس لبنان: منتظر اقدام عملی اسرائیل برای عقب‌نشینی از لبنان هستیم
    • انفجار مهیب در اربیل شمال عراق
    • گاوخونی برای پایداری زیستی به ۸۰ میلیون مترمکعب آب نیاز دارد
    • تاریخ محاکمه غیرقانونی «مادورو» در آمریکا اعلام شد



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن