اشتباهاتی در مصرف آجیل که برای سلامت مغز مضر است
هنگامی که به طور منظم یک رژیم غذایی سالم را دنبال میکنید، عملکرد پیری ذهن و مغز بهبود مییابد و خطر ابتلا به آلزایمر نیز کاهش مییابد. آجیل حاوی اسیدهای چرب است که ممکن است مصرف بالای آن باعث افزایش غلظت چربیهای غیراشباع تک رشته یا چند رشته در بدن شود. به علاوه، گردو که […]
هنگامی که به طور منظم یک رژیم غذایی سالم را دنبال میکنید، عملکرد پیری ذهن و مغز بهبود مییابد و خطر ابتلا به آلزایمر نیز کاهش مییابد. آجیل حاوی اسیدهای چرب است که ممکن است مصرف بالای آن باعث افزایش غلظت چربیهای غیراشباع تک رشته یا چند رشته در بدن شود.
به علاوه، گردو که یکی از آجیلهای مهم است، اسید چرب امگا 3 را نیز داراست که به طور ویژه برای سلامت مغز و ذهن فواید بسیاری دارد. آجیل ها همچنین با ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات فیتوشیمیایی پر میباشند که به بهبود سلامتی بدن از ناخن پای تا نوک مو کمک میکنند.
آجیلها حاوی فیبر، ویتامینها، منیزیم، تیامین و روی است و به طور کلی فواید زیادی برای بدن دارند؛ اما برخی از اشتباهات متداول میتواند باعث شود که مصرف آجیلها به بدن فایده نرساند یا به آن آسیب برساند.
مصرف آجیل شور یا شیرین
اضافه شود که استفاده زیاد از نمک یا شکر به آجیلها میتواند طعم خوبی به آنها بدهد، اما مصرف بیش از حد سدیم (نمک) یا شکر تأثیر منفی بر سلامت مغز و ذهن داشته باشد. سطوح بالای سدیم میتواند خطر ابتلا به بیماریهایی مانند جنون و آلزایمر را افزایش دهد، و مصرف زیاد شکر نیز ممکن است عاملی برای ابتلا به بیماریهایی مانند آلزایمر، جنون و سکته باشد. بنابراین، استفاده متعادل از نمک و شکر در مصرف آجیلها مورد توصیه است.
در واقع، بهترین راهکار این است که از آجیلهای خام استفاده کنید و در صورت خرید آجیلهای پخته شده با مزه، توجه کنید که میزان استفاده از نمک یا شکر در آنها به حداقل ممکن منتقل شود.
مصرف ناکافی
مصرف منظم آجیل، به ویژه در رژیم غذایی مدیترانهای با کمترین میزان سدیم، بیشترین تأثیر را بر روی سلامت مغز و ذهن خواهد داشت. به عنوان مثال، افرادی که رژیم غذایی مدیترانهای با مقدار کم سدیم را رعایت میکنند و در هفته پنج بار یا بیشتر از آجیل، دانهها و حبوبات مصرف میکنند، کمترین خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و تخریب عملکرد شناختی را داشتهاند. بنابراین، مناسب است که در اکثر روزها، یک مشت آجیل را در رژیم غذایی خود جای دهید.
عدم توجه به حجم مصرفی آجیل
اهمیت توجه به میزان مصرف آجیل برای کنترل کالری و وزن مناسب است. آجیلها در واقع دارای میزان قابل توجهی کالری هستند و بنابراین لازم است به میزان مصرف خود دقت کنید. بهترین راه برای مصرف صحیح آجیل این است که در طول روز از یک مشت آجیل به عنوان میان وعده استفاده کنید. اگر مصرف شما از این مقدار بیشتر شود، خطر افزایش کالری در بدن افزایش مییابد و این ممکن است منجر به افزایش وزن شود. پس به میزان آجیلی که در طول روز مصرف میکنید دقت کنید، زیرا میزان کالری آن بسیار مهم است.
مصرف بیش از حد بادام زمینی
بادام زمینی و کره بادام زمینی در واقع دارای چربی سالم و ویتامین هستند. اما استفاده بیش از حد از آنها میتواند منجر به عدم مصرف مقدار کافی از سایر مواد مغذی و سایر آجیلها شود. بنابراین، باید متوجه باشید که هنگام اشاره به مصرف آجیل، منظور ما فقط بادام زمینی و کره بادام زمینی نیست و باید تلاش کنید تا انواع آجیلها را در وعدههای غذایی خود جای دهید. اینکه میزان مصرف آجیل به میزان معقولی باشد و با تنوع مصرف، از تمامی فواید مواد مغذی موجود در آجیلها بهرهبرداری کنید، بسیار مهم است.
آجیل های ارگانیک
استفاده از آجیلهای ارگانیک بسیار مهم است، زیرا فقط این نوع آجیلها میتوانند در مبارزه با بیماری آلزایمر موثر باشند. آجیلهای صنعتی به طور کلی دارای فایده زیادی نیستند و گاهی اوقات میتوانند به بدن آسیب وارد کنند.
به عنوان توضیح، در حال حاضر مطالعات کاملی درباره رابطه بین نوع آجیل (ارگانیک یا صنعتی) و بیماری آلزایمر وجود ندارد. البته، استفاده از محصولات ارگانیک میتواند به خاطر کاهش استفاده از سموم و مواد شیمیایی در فرآوری آجیلها، بهرهوری از محصولات با کیفیتتر و سالمتر را فراهم کند. اما برای پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامتی، توصیه میشود الزامات بهداشتی و بهرهبرداری از تنوع تغذیه را به طور کلی رعایت کرده و از مصرف متعادل آجیلها و سایر مواد غذایی با منابع طبیعی و تازه استفاده کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید