افزودن تفالههای قهوه به مخلوط بتن
محققان استرالیایی کشف کردند که با افزودن تفاله های قهوه به مخلوط بتن، می توان بتنی تولید کرد که 30% قوی تر از بتن معمولی است. این روش هوشمندانه می تواند چندین مشکل را همزمان حل کند استفاده از تفاله های قهوه به عنوان مواد افزودنی بتن، به جای دفع این زباله ها که مشکل […]
محققان استرالیایی کشف کردند که با افزودن تفاله های قهوه به مخلوط بتن، می توان بتنی تولید کرد که 30% قوی تر از بتن معمولی است.
این روش هوشمندانه می تواند چندین مشکل را همزمان حل کند
- استفاده از تفاله های قهوه به عنوان مواد افزودنی بتن، به جای دفع این زباله ها که مشکل زیست محیطی ایجاد می کند.
- تولید بتن با مقاومت بیشتر، که می تواند در ساخت و سازهای مقاوم تر مورد استفاده قرار گیرد.
- کاهش هزینه های تولید بتن با استفاده از این مواد افزودنی ارزان تر.
در کل، این روش نوآورانه می تواند به طور همزمان به حل مسائل زیست محیطی، مهندسی و اقتصادی در صنعت ساخت و ساز کمک کند. استفاده از ضایعات و پسماندها برای تولید مصالح بهتر، یک رویکرد پایدار و مفید است.
هر سال، جهان شاهد تولید حدود 10 میلیارد کیلوگرم ضایعات قهوه است. متأسفانه، بیشتر این ضایعات در محلهای دفن زباله رها میشوند.
بر اساس گفته راجیو رویچند، مهندس دانشگاه RMIT، دفع زبالههای آلی مانند ضایعات قهوه یک چالش زیستمحیطی محسوب میشود. این زبالهها به مقدار زیادی گازهای گلخانهای همچون متان و دی اکسید کربن را منتشر میکنند. انتشار این گازها، بر تغییرات آب و هوایی تأثیر منفی میگذارد.
در مجموع، این مسأله نیازمند راهکارهای مناسبی برای مدیریت و بازیافت این ضایعات است تا از آلودگی محیط زیست و تشدید تغییرات اقلیمی جلوگیری شود.
با رشد فزاینده بازار ساخت و ساز در سطح جهانی، تقاضا برای بتن به شدت افزایش یافته است. این موضوع، مجموعه جدیدی از چالشهای زیستمحیطی را ایجاد کرده است.
بر اساس گفته جی لی، مهندس دانشگاه RMIT، استخراج مدام شن و ماسه طبیعی از بستر رودخانهها و سواحل برای برآورده کردن نیازهای فزاینده صنعت ساخت و ساز، تأثیر قابل توجهی بر محیط زیست داشته است.
در پی این چالشهای زیستمحیطی، محققان استرالیایی دست به آزمایشهایی زدند که در نهایت منجر به کشف تأثیر شگفتانگیز تفاله قهوه بر روی بتن شد.
این تیم تحقیقاتی همچنین در حال کار بر روی ایجاد بیوچار از سایر منابع ضایعات آلی، از جمله چوب، پسماندهای مواد غذایی و زبالههای کشاورزی است. این اقدام، به دنبال یافتن راهحلهای پایدارتر برای صنعت ساخت و ساز است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید