بدترین قسمت مرغ از نظر کارشناسان
اطلاعاتی درباره چگونگی مصرف سالمتر گوشت مرغ به دلیل مصرف گسترده آن، برای همه مفید است. درباره خوردن مرغ، سوالی که همیشه مطرح بوده، مربوط به مفید یا مضر بودن بخشهای مختلف آن است. برخی از سوالات شامل محل مفیدتر برای خوردن مرغ یا بخشهایی که بهتر است نخوریم و سوالات مشابهی که در بخشهای […]
اطلاعاتی درباره چگونگی مصرف سالمتر گوشت مرغ به دلیل مصرف گسترده آن، برای همه مفید است. درباره خوردن مرغ، سوالی که همیشه مطرح بوده، مربوط به مفید یا مضر بودن بخشهای مختلف آن است. برخی از سوالات شامل محل مفیدتر برای خوردن مرغ یا بخشهایی که بهتر است نخوریم و سوالات مشابهی که در بخشهای قبلی به آنها اشاره شد، در ادامه مطلب در اینجا به آنها پرداخته خواهد شد. در این بخش، خواهیم گفت که کدام بخش از مرغ به هیچ عنوان توصیه نمیشود و همچنین، بخشی که بیشترین میزان چربی را دارد و مصرف آن میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش دهد، کدام است.
پوست مرغ را نخورید
اگر تمایل دارید تمام بخشهای مرغ را مصرف کنید، تا حدی مشکلی ندارد؛ اما همه کارشناسان در مورد نخوردن یک بخش خاص از مرغ اتفاق نظر دارند و آن بخش ممنوعه، پوست مرغ است که باید حتماً دور ریخته شود. اما چرا بر تأکید بر عدم مصرف پوست مرغ تأکید میشود؟ عوارض مصرف پوست مرغ چیستند که به این اندازه مورد توصیه قرار میگیرد؟
اصلیترین ضرر پوست مرغ این است که شامل مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع و کالری بالا است. بنابراین، برای حفظ سلامت بدن و پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط و بیماریهای قلبی و عروقی، به جدا از خوردن آن، باید از مصرف پوست مرغ اجتناب کنید.
قسمت دنبالچه مرغ
در میان بخشهای مختلف مرغ، دنبالیچه حاوی بیشترین میزان چربی است و میتوان آن را به عنوان بخشی از مرغ که مصرف آن عامل بیماری قلبی میشود، نام برد. البته این گفته بدان معنا نیست که با یک بار خوردن دنبالیچه، فوراً به بیماری قلبی مبتلا میشوید، اما تکرار این عادت قطعاً میتواند عوارضی مانند بیماری قلبی را برای شما به همراه داشته باشد. اشباع چربی بالا در دنبالیچه مرغ میتواند منجر به افزایش کلسترول و چربی خون در بدن شده و ممکن است زمینه ساز بروز مشکلات جسمی شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید