بررسی تمام خواص، فواید و مضرات بادام زمینی
بادام زمینی، همانند گردو و بادام، دارای طعم و ارزش غذایی بسیاری است. این مغزها بسیار مغذی هستند و حاوی مواد مغذی ضروری متعددی مانند منگنز، نیاسین و غیره هستند. طبق آنچه در این بخش از سلامت سهندپرس میخوانید، بادام زمینی منبع خوبی از ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. این مغزها برای […]
بادام زمینی، همانند گردو و بادام، دارای طعم و ارزش غذایی بسیاری است. این مغزها بسیار مغذی هستند و حاوی مواد مغذی ضروری متعددی مانند منگنز، نیاسین و غیره هستند. طبق آنچه در این بخش از سلامت سهندپرس میخوانید، بادام زمینی منبع خوبی از ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. این مغزها برای هشت ماده مغذی ضروری شناخته شدهاند، از جمله کاهش خطر بیماریهای قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیسم بدن انسان و غیره. در بسیاری از خانهها، بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میانوعده مصرف میشود.
بادام زمینی (Mung Fali)
طبقهبندی میتواند شامل تمام انواع میکروارگانیسمها، حیوانات، گیاهان و سایر موجوداتی باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین با نامهای لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته میشود. در هند، اغلب آن به عنوان بنشن محصولی طبقهبندی میشود که به عنوان دانههای خوراکی استفاده میشود. در شرایط بیولوژیکی، نام علمی آن Arachis Hypogaea است. این گیاه در هند بسیار رایج است و در بخشهای مختلف کشور با نامهای متفاوتی شناخته میشود. در هند، آن به عنوان منبع روغن دانه استفاده میشود، در حالی که اغلب از زمین برداشت میشود.
ارزش غذایی بادام زمینی (Mung Fali)
بادام زمینی دارای مقدار کمی کربوهیدرات و غنی از مواد مغذی است. این مغزها نیز منبع بسیار عالیی از پروتئین هستند. علاوه بر این، حاوی بیوتین، نیاسین، فولات، منگنز، ویتامین E، تیامین، فسفر و منیزیم است، که همه این مواد برای حفظ سلامتی بدن و ذهن بسیار اهمیت دارند.
ارزش غذایی برای هر 100 گرم
مقدار کالری موجود در این ماده غذایی 567 است. حاوی 49 گرم چربی کامل، 18 میلیگرم سدیم، 705 میلیگرم پتاسیم، 16 گرم کربوهیدرات کل و 26 گرم پروتئین است.
تمام خواص و فواید بادام زمینی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماری ها
در ادامه، مهمترین خواص و فواید بادام زمینی را بررسی خواهیم کرد؛
بیماری های قلبی عروقی، بیماری آلزایمر و عفونت:
مصرف بادام زمینی به طور عمده میتواند در پیشگیری از سرطان، بیماریهای قلبی، بیماریهای عصبی و همچنین جلوگیری از عفونتهای قارچی و ویروسی مؤثر باشد و همچنین میتواند تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش دهد.
بدون کربوهیدرات:
به طور کلی، زنان در مراحل مختلف زندگی بیشتر در معرض خطر چاقی قرار میگیرند. این خطر ممکن است پس از حاملگی، تغییرات هورمونی، ورود به دوران یائسگی یا در اثر افسردگی افزایش یابد. تحقیقات نشان میدهد که زنانی که بادام زمینی را حداقل دو بار در هفته در رژیم غذایی خود جای دادهاند، ریسک کمتری در بروز چاقی دارند. برای پیشگیری از چاقی، توصیه میشود که به صورت منظم بادام زمینی مصرف کنید.
بادام زمینی برای مراقبت از پوست:
بادام زمینی ها دارای سطح بالایی از آنتیاکسیدانها هستند که وقتی آنها ابپز میشوند، فعالیت بیشتری دارند. جنیستئین و یک آنتیاکسیدان به نام بیوچنانین، به ترتیب به درمان خسارتهای ناشی از رادیکالهای آزاد در پوست کمک میکنند. مصرف بادام زمینی میتواند باعث افزایش جوانی ظاهری شما شود.
ویتامین ها و مواد معدنی بادام زمینی:
پوست بادام زمینی به عنوان یک منبع بسیار غنی از آنتیاکسیدانها شناخته میشود و دارای میزان بالایی از فیبر در رژیم غذایی است. انواع مختلف پوست بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی میباشند. افزودن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه میتواند محتوای غذایی آن را افزایش دهد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید