مجله خبری سهندپرس
۲۰
خرداد ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
خواص به دانه

به دانه برای سرفه و طرز صحیح مصرف آن برای سرماخوردگی

استفاده از دانه و دمنوش برای تسکین مشکلات مربوط به گلو درد و سایر علائم مشابه به شدت توصیه می‌شود. سرماخوردگی و آنفولانزا به عنوان یکی از بیماری‌های رایج در فصل پاییز و زمستان شناخته می‌شوند که با علائمی مانند آبریزش بینی، گلودرد، سرفه و غیره همراه می‌شوند. برای درمان سرماخوردگی و علائم آن، می‌توان […]

بهمن 3, 1402 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

استفاده از دانه و دمنوش برای تسکین مشکلات مربوط به گلو درد و سایر علائم مشابه به شدت توصیه می‌شود. سرماخوردگی و آنفولانزا به عنوان یکی از بیماری‌های رایج در فصل پاییز و زمستان شناخته می‌شوند که با علائمی مانند آبریزش بینی، گلودرد، سرفه و غیره همراه می‌شوند. برای درمان سرماخوردگی و علائم آن، می‌توان از داروهای مختلف استفاده کرد، اما بسیاری از افراد تمایل دارند از درمان‌های گیاهی برای بهبود علائم این بیماری استفاده کنند. دمنوش دانه یکی از بهترین روش‌های درمانی برای تسکین علائم سرماخوردگی است و در این بخش از متن، نحوه تهیه این دمنوش مفصل آموزش داده می‌شود.

طرز تهیه دمنوش به دانه؛ روش استفاده از به دانه برای سرفه

برای تهیه چای یا دمنوش با استفاده از دانه به روش زیر عمل کنید:

  • مقداری آب را در یک قوری به جوش بیاورید.
  • دانه‌های خشک به دانه را در قوری بریزید.
  • مقداری آب جوش را بر روی دانه‌ها در قوری بریزید.
  • درب قوری را بگذارید و قوری را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. می‌توانید از یک شعله کم یا یک مشعل گازی استفاده کنید.
  • اجازه دهید دمنوش به دانه به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار بگیرد تا به خوبی دم بکشد.
  • حالا می‌توانید از چای یا دمنوش آماده شده با استفاده از دانه به لذت ببرید.

خواص به دانه و دمنوش دانه های به

دمنوش دانه به فواید زیادی همراه است که شامل موارد زیر می‌شود:

  • دانه به دارای لعاب فراوانی است که برای تسکین سرفه خشک و گرفتگی صدا بسیار مفید است.
  • دانه به دارای خواص قوی ضدباکتریایی است و می‌تواند برای درمان بوی بد دهان و زخم‌های دهانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • دانه‌های به به لعاب فراوانی دارند و برای کاهش التهاب غشاهای مخاطی و درمان گلودرد مفید هستند.
  • دانه‌های میوه به خاصیت ضدباکتریایی دارند و می‌توانند عفونت‌های ناشی از بیماری سرماخوردگی را درمان کنند.
  • مصرف یک فنجان دمنوش دانه به قبل از خواب می‌تواند باعث درمان سریع‌تر التهاب ریه و تارهای صوتی شود.
  • استفاده از دانه به می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
  • ژلی که از دانه‌های به استخراج می‌شود، قابل استفاده برای درمان سوختگی‌های سطحی پوست، سوختگی ناشی از آفتاب و سوختگی ناشی از تعریق است.
  • با استفاده از دانه به و محصولات مشتق شده از آن، می‌توان بهبود بسیاری از این مشکلات را تجربه کرد.

عوارض مصرف به دانه

مصرف دمنوش دانه به تقریباً عوارضی ندارد، اما جویدن دانه‌های به مضر است و می‌تواند باعث مسمومیت شود. بنابراین، بهتر است له کردن یا جویدن این دانه‌ها را از خودداری کنید. به جای آن، می‌توانید دانه‌های به را با مقداری آب دم کنید تا سیانوریک (ماده‌ای سمی) در این دانه‌ها نابود شود.

دانه‌های به حاوی ماده‌ای سمی به نام سیانوریک هستند و خوردن دانه به برای خانم‌های باردار و نوزادان می‌تواند خطر مسمومیت را به همراه داشته باشد. با این حال، در صورتی که دانه‌ها جویده نشوند، احتمال آزادسازی این سم در بدن بسیار کم است. با این حال، رعایت احتیاط و اجتناب از مصرف دانه‌های به می‌تواند مفید باشد.

نوشته های مرتبط:

  • درمان سرما خوردگی با دمنوش
  • بهترین روش مصرف شربت کتوتیفن برای درمان سرفه
  • خواص دمنوش گل گاو زبان
  • مقدار مصرف شربت برم هگزین در بزرگسالان
  • فواید پوست نارنگی برای پوست و سلامت بدن
  • راه های تسکین آلرژی فصلی

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • استفاده از گرمایش کولر گازی زانتی
    • 🔥 برنامه ورزشی بدنسازی برای لاغری سریع | 9 اصل حیاتی چربی‌سوزی حرفه‌ای در کمترین زمان!
    • ۱۰ اشتباه پنهان که مسیر رشد کسب‌وکار را مسدود می‌کنند
    • کدام اسباب بازی آهن‌ربا دارد
    • آشنایی با افزودنی‌های بتن، محصولات اجرایی ساختمان شیمی



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن