بیل گیتس کیست؟ و چگونه ثروتمند شد؟
ویلیام هنری بیل گیتس سوم، به نام مشهور بیل گیتس، یکی از بزرگترین تاجران و کارآفرینان جهان است. با تأسیس و رشد شرکت مایکروسافت، بیل گیتس به یکی از مشهورترین شخصیتهای جهان تبدیل شد. در ادامه، با زندگینامه بیل گیتس آشنا خواهید شد. بیل گیتس، یکی از تاثیرگذارترین کارآفرینان و مدیران معاصر در عرصه فناوری […]
ویلیام هنری بیل گیتس سوم، به نام مشهور بیل گیتس، یکی از بزرگترین تاجران و کارآفرینان جهان است. با تأسیس و رشد شرکت مایکروسافت، بیل گیتس به یکی از مشهورترین شخصیتهای جهان تبدیل شد. در ادامه، با زندگینامه بیل گیتس آشنا خواهید شد.
بیل گیتس، یکی از تاثیرگذارترین کارآفرینان و مدیران معاصر در عرصه فناوری است. با تأسیس شرکت مایکروسافت و عرضه محصولاتی که بسیار پرطرفدار شدند، وی به یکی از ثروتمندترین افراد جهان تبدیل شد.
بیوگرافی بیل گیتس
ویلیام هنری بیل گیتس سوم، معروف به بیل گیتس، یکی از بزرگترین تاجران و کارآفرینان جهان است. او در تاریخ ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در سیاتل، واشینگتن به دنیا آمد و در کنار دو خواهرش بزرگ شد. خانواده گیتس از تاریخی بسیار غنی در زمینه تجارت، سیاست و خدمات اجتماعی برخوردار بود. پدر ویلیام هنری گیتس دوم وکیل دادگستری بود و یکی از شخصیتهای برجسته سیاتل بود. مادر او نیز آموزگار مدرسه بود و علاوه بر آن عضو هیئت مدیرهٔ یونایتد وی اینترنشنال بود و در امور خیریه نیز فعالیت میکرد.
بیل گیتس در مدرسهٔ لیک ساید تحصیل خود را آغاز کرد. او به علاقهی خود به نرمافزار پی برد و در سن ۱۳ سالگی شروع به برنامهنویسی کرد. همینجاست که هستهٔ اولیهٔ مایکروسافت شکل گرفت. در بهار سال ۱۹۶۸ میلادی، مدرسه تصمیم گرفت که دانشآموزان را با یک پدیدهٔ جدید که به تازگی در دنیا شکل گرفته بود، یعنی کامپیوتر، آشنا کند.
زمانی که مدرسه قصد خرید کامپیوتر را داشت، کامپیوترها هنوز بزرگتر و گرانتر از آن بودند که مدرسه بتواند آنها را خریداری کند. بنابراین، مدرسه تصمیم گرفت یک صندوق را تشکیل دهد و اعلام کند که به منظور اجارهٔ یک ساله کامپیوتر PDP-10 تولید شده توسط شرکت DEC، نیازمند کمک است. مبلغ بسیاری بیشتر از هزینهٔ اجارهٔ یک سال جمع آوری شد. با این حال، مدرسه نتوانست جذابیت این غول الکترونیکی را در بین دانشآموزان به خوبی بیان کند. این دانشآموزان شامل بیل گیتس، پل آلن (که دو سال از گیتس بزرگتر بود) و چند نفر دیگر از دوستان بودند، که در حال حاضر به عنوان برنامهنویسان ارشد در مایکروسافت فعالیت میکنند.
بیل گیتس همراه با سه دوست دیگرش در کار با یکدیگر همکاری میکردند و همچنین به آموزش زبانهای برنامهنویسی دیگر نیز میپرداختند. پل آلن دوست صمیمی تری برای بیل بود. در آن زمان هیچ یک از آنها نمیدانستند که در آینده قرار است چه کار بزرگی را انجام دهند و چه عنوانهایی را در دنیا به خود اختصاص دهند.
ورود به دانشگاه و آشنایی با استیو بالمر
پس از گذشت مدتی، مدیران مدرسه به بیل اجازه دادند تا یک نرمافزار برای زمانبندی کلاسهای دانشآموزان پیادهسازی کند. پس از آن، بیل همواره در حال پیشرفت بود و در نهایت در سال ۱۹۷۳ از مدرسه فارغالتحصیل شد. والدین او اصرار داشتند که بیل سریعتر به دانشگاه برود، و بنابراین در همان سال بیل وارد دانشگاه هاروارد شد.
رشتهی تحصیلی بیل گیتس در دانشگاه حقوق بود، در حالی که او به هیچ وجه به این رشته علاقهمند نبود و دوست داشت در زمینهٔ علاقههای خود فعالیت کند. این موضوع باعث نگرانی والدین بیل شده بود.
در دانشگاه، بیل با استیو بالمر آشنا شد، که در حال حاضر به عنوان رییس قسمت اداری در مایکروسافت فعالیت میکند.
مایکروسافت
رابطهٔ دوستانه بین بیل و پل همچنان ادامه داشت و در سال ۱۹۷۵، گیتس و پل برای نسخهٔ جدیدی از زبان برنامهنویسی بیسیک، تیم دونفرهای را تشکیل دادند.
در همان سال، بیل خبر تولید یک کامپیوتر را در یک مجله مشاهده کرد و بلافاصله با مدیران شرکت سازندهٔ آن کامپیوتر، یعنی MITS، تماس گرفت و اعلام کرد که در حال توسعهٔ یک نرمافزار مترجم زبان بیسیک برای آن کامپیوتر است. در واقع، گیتس این کار را قبلاً انجام نداده بود، اما تصمیم گرفت از این راه برای جلب توجه مدیران شرکت استفاده کند.
با پذیرش مدیران شرکت MITS برای دموی برنامهٔ مذکور، بیل و پل تصمیم گرفتند نمونه کار خود را برای دمو آماده کنند. خروجی جلسهٔ آن شد که بیل و پل بر روی مترجم خود، یعنی Altair BASIC، کار کنند.
در سال ۱۹۷۶، بیل گیتس تصمیم گرفت، پس از مشاورههای فراوان با خانواده، از دانشگاه خارج شده و تمرکز خود را بر روی برنامهنویسی و علاقههای خود قرار دهد. با رضایت خانواده، بیل به همراه پل آلن تصمیم گرفتند شرکت نرمافزاری خود را راهاندازی کنند.
این دو دوست اولین دفتر کار خود را در آلبوکرکی تأسیس کردند و پس از مدتی شرکت خود را به ثبت رساندند. این شرکت با نام مایکروسافت شناخته میشد.
مایکروسافت روز به روز در حال پیشرفت بود و تعداد کارمندانی که به این شرکت میپیوستند، به طور مداوم افزایش مییافت.
قوانین سختگیرانه برای فرزندان بیل گیتس
جنیفر کاترین گیتس (به انگلیسی: Melinda French Gates)، روری جان گیتس و فیبی ادل گیتس، فرزندان بیل گیتس، تا سن ۱۴ سالگی مجاز به استفاده از موبایل نبودند. در مصاحبههای خود، بیل گیتس ۶۱ ساله اعلام کرده که فرزندانش تا قبل از ۱۴ سالگی اجازه استفاده از موبایل را نداشتند. بنابراین، بنیانگذار میلیاردر مایکروسافت همچنین ممنوع کرده بود که فرزندانش موبایل را در حین وعده غذا استفاده کنند. این ثروتمندترین مرد جهان با ۶۷ میلیارد دلار ثروت افزوده است که فرزندانم حتی برای تماشای تلویزیون در انتهای شب نیز محدودیت داشتند تا به زودی به رختخواب بروند. این قوانین به نفع فرزندانم بوده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید