تاثیر مصرف قرص ایبوپروفن در تسکین میگرن
براساس گزارشی جدید از پژوهشگران، داروهایی مانند تریپتان، ارگوت و داروهای ضد تهوع میتوانند در درمان میگرن دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن باشند. دکتر چیا چون چیانگ، متخصص مغز و اعصاب از کلینیک مایو در روچستر، تأکید میکند که این نتایج تأیید میکنند که تریپتانها باید به عنوان درمان اولیه برای میگرن در […]
براساس گزارشی جدید از پژوهشگران، داروهایی مانند تریپتان، ارگوت و داروهای ضد تهوع میتوانند در درمان میگرن دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن باشند.
دکتر چیا چون چیانگ، متخصص مغز و اعصاب از کلینیک مایو در روچستر، تأکید میکند که این نتایج تأیید میکنند که تریپتانها باید به عنوان درمان اولیه برای میگرن در نظر گرفته شوند و نه برای حملات شدید.
افرادی که از میگرن رنج میبرند، علاوه بر سردرد شدید با ضربان، حساسیت به نور و صدا، تهوع یا استفراغ، ممکن است با مشکلات فکری نیز مواجه شوند.
در این مطالعه، بیش از ۳ میلیون فرد مبتلا به میگرن در نظر گرفته شدند و توسط محققان مورد بررسی قرار گرفتند. از طریق یک اپلیکیشن، تعداد حملات میگرن، عوامل محرک، علائم مشاهده شده و اثربخشی داروهای مصرف شده توسط افراد کنترل شد.
شرکتکنندگان گزارش دادند که در کل ۴.۷ میلیون بار انواع مختلف داروها را برای درمان میگرن خود آزمایش کردهاند و مشاهده کردهاند که آیا هرکدام از آنها به آنها کمک کردهاند یا خیر.
محققان از این اطلاعات برای محاسبه اثربخشی نسبی هر دارو استفاده کردند و در کل ۲۵ دارو را در هفت گروه دستهبندی دارویی مورد ارزیابی قرار دادند.
سه دسته از داروها که مؤثرتر از ایبوپروفن هستند:
- تریپتانها که پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن هستند.
- ارگوت که سه برابر مؤثرتر از ایبوپروفن است.
- داروهای ضد تهوع که دو و نیم برابر مؤثرتر از ایبوپروفن هستند.
در عین حال، سه داروی برتر برای میگرن همگی از دسته تریپتان ها هستند:
- التریپتان که شش برابر مؤثرتر از ایبوپروفن است و شرکتکنندگان آن را در ۷۸ درصد از مواقع مفید میدانستند.
- زولمیتریپتان که پنج و نیم برابر مؤثرتر از ایبوپروفن است و در ۷۴ درصد از مواقع مفید بود.
- سوماتریپتان که پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن است و در ۷۲ درصد از مواقع مفید بود.
- در مقایسه، ایبوپروفن تنها در ۴۲ درصد از مواقع مفید بود.
استامینوفن حتی بهتر از آن عمل نمیکند – فقط در ۳۷٪ از مواقع مفید بود و ۱۷٪ کمتر از ایبوپروفن مؤثر بود.
محققان اظهار کردند که ترکیب شائعی که برای مقابله با میگرن استفاده میشود، شامل آسپرین، استامینوفن و کافئین، در مقایسه با ایبوپروفن به تنهایی، در ۶۹ درصد از مواقع مؤثرتر است.
به گفته چیانگ، “برای افرادی که داروهای معمول برای میگرن حاد برای آنها مؤثر نیست، امید ما این است که این مطالعه نشان دهد که راهکارهای جایگزین زیادی برای درمان میگرن وجود دارد و ما افراد را تشویق میکنیم تا با پزشکان خود درباره روشهای درمان این وضعیت دردناک و محدودکننده صحبت کنند.”
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید