ترفند تشخیص قارچ مرغوب و قارچ نامرغوب
قارچ، یکی از خوشمزهترین و بهترین منابع پروتئین گیاهی است که به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت شناخته میشود و دارای طرفداران بیشماری، به ویژه در میان گیاهخواران، میباشد. از قارچ میتوان برای تهیه انواع غذاها استفاده کرد، بنابراین اهمیت خرید قارچ با کیفیت بسیار زیاد است. قارچ با کلاهک بسته قارچ با کلاهک بسته، […]
قارچ، یکی از خوشمزهترین و بهترین منابع پروتئین گیاهی است که به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت شناخته میشود و دارای طرفداران بیشماری، به ویژه در میان گیاهخواران، میباشد. از قارچ میتوان برای تهیه انواع غذاها استفاده کرد، بنابراین اهمیت خرید قارچ با کیفیت بسیار زیاد است.
قارچ با کلاهک بسته
قارچ با کلاهک بسته، به این معناست که شکاف و تیغههای زیر آن قابل مشاهده نیستند. اگر تیغههای زیر کلاهک از یکدیگر فاصله داشته و باز باشند، این نشانهای از کهنگی قارچ است.
ساقه کوتاه
قارچ با کلاهک بزرگ و ساقه کوتاه، به عنوان قارچ مرغوب شناخته میشود، در حالی که قارچهایی که دارای کلاهک کوچک و ساقه بلند هستند، جزو نامرغوبترین انواع قارچها محسوب میشوند. اگر پایه قارچ کنده یا جدا شود، این نشانهای است که قارچ به سرعت فاسد میشود.
بافت سفت قارچ
بافت قارچ خوب، سفت و محکم است. بنابراین، بهتر است قارچی را انتخاب کنید که بدون لکه و محکم باشد و سطح کلاهک آن لیز و چسبناک نباشد. بافت قارچ کهنه، استحکام زیادی ندارد و ممکن است شل و پوک شود.
رنگ یکنواخت
در زمان خرید قارچ، مهم است که به یکنواخت بودن رنگ آن دقت کنید. باید توجه داشته باشید که رنگ قارچ، به تنهایی سلامت آن را تضمین یا رد نمیکند. برخی از قارچهای بسیار سفید ممکن است حاوی مواد شیمیایی باشند که در فرآیند تولید برای بدست آوردن رنگ سفید به کار رفتهاند.
وزن قارچ
قارچهای سالم و باکیفیت، معمولاً توپر و سنگینتر هستند. قارچهای کهنه به دلیل از دست دادن آب درون خود، وزن کمتری دارند. بنابراین، اگر قارچی وزن کمتری داشته و به طور کلی تو خالی و سبک باشد، احتمالاً کیفیت لازم را ندارد.
بدون داشتن لک
قارچ مرغوب، بدون هیچ گونه لکهای است. برخی از لکههای موجود بر روی قارچ، ناشی از فعل و انفعالات موجودات ریزباکتریایی در سطح آن میباشد، اما با گرم کردن و پختن قارچ، این لکهها از بین میروند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید