مجله خبری سهندپرس
۱۷
تیر ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
تهران بارانی

تهران از دوشنبه بارانی می شود!

پدر علم هواشناسی ایران درباره ورود اولین موج پاییزی به کشور اظهار داشت: هرچند در ماه آذر بارش‌های خوبی داشتیم، اما کاهش بارش در فصل پاییز امسال قابل جبران نیست. احتمالاً آخرین پیش‌بینی نادرست سازمان هواشناسی کشور مربوط به پیش‌بینی شروع بارش‌های غیرعادی از ابتدای ماه آبان امسال بوده است. سازمان هواشناسی در یک اطلاعیه […]

آبان 27, 1402 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

پدر علم هواشناسی ایران درباره ورود اولین موج پاییزی به کشور اظهار داشت: هرچند در ماه آذر بارش‌های خوبی داشتیم، اما کاهش بارش در فصل پاییز امسال قابل جبران نیست.

احتمالاً آخرین پیش‌بینی نادرست سازمان هواشناسی کشور مربوط به پیش‌بینی شروع بارش‌های غیرعادی از ابتدای ماه آبان امسال بوده است.

سازمان هواشناسی در یک اطلاعیه درباره بارش‌ها اعلام کرد که بر اساس داده‌های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی، بارش‌های غیرعادی از اوایل ماه جاری (آبان) شروع خواهند شد. همچنین، میزان بارندگی کشور 20 درصد بیشتر از میانگین 30 سال گذشته بوده است. در سال گذشته، پس از پایان هفته چهارم پاییز، در 12 استان کشور حتی یک قطره باران هم نباریده بود و میانگین بارش در حدود 10 استان نیز کمتر از یک میلی‌متر بود.

در طول سال زراعی، از ابتدای آن تا پایان هفته چهارم پاییز، تنها در یک استان جنوبی هیچ بارشی ثبت نشده است و بارش‌های پاییز در 30 استان آغاز شده است.

بر اساس داده‌های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور، گیلان با میانگین حدود 108 میلی‌متر بارش، پربارش‌ترین استان کشور تا این لحظه است.

بعد از گیلان، میزان بیشترین بارش به ترتیب به استان‌های مازندران با 96 میلی‌متر، گلستان با 59 میلی‌متر و اردبیل با 39 میلی‌متر رخ داده است.

با اینکه بارش‌های سال زراعی زودتر از انتظارات شروع شده و تاکنون میزان بالایی از آنها ثبت شده است، اما کم‌بارشی‌های پیشین و خشکسالی‌های مداوم گذشته را نمی‌توان با یک سال بارش نرمال جبران کرد. همچنان بخش وسیعی از کشور تحت تأثیر درجات مختلف خشکسالی قرار دارد و این نیاز به مدیریت منابع آب را بیش از پیش الزامی می‌کند.

یکی از مشکلاتی که متخصصان حوزه هواشناسی همواره به عملکرد سازمان هواشناسی انتقاد می‌کنند، پیش‌بینی‌های نادرست آب و هوا و بارش‌ها توسط این سازمان تخصصی است. آنها معتقدند که کارشناسان این سازمان اطلاعات مربوط به نقشه‌های هواشناسی را به‌روز نمی‌کنند و بهترین مدل بومی‌سازی برای پیش‌بینی هوا و بارش در کشور وجود ندارد.

بر اساس داده‌های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی، از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۴ آبان ماه، بارش‌ها در ۲۳ استان کشور منفی بوده است. این نشان می‌دهد که پیش‌بینی‌های بارش‌های غیرعادی نادرست بوده است.

نوشته های مرتبط:

  • هشدار هواشناسی به مسافران تعطیلات آخر هفته
  • بارش برف و باران و هوای سرد تا کی ادامه دارد؟
  • کدام استان‌ها منتظر بارش باران باشند؟
  • شروع بارش برف و باران از دوشنبه
  • شدت سرما، چین را منجمد کرد!
  • هشدار بارش ها در 9 استان کشور

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • ویزیت بیماران جراحی پلاستیک در بهترین مطب متخصص لیپوماتیک ایران: مطب دکتر سلطانی
    • خرید کاهو دامنه ، کاهو ایسبرگ و کاهو عبدالهی از هلدینگ زاگرس
    • پارتیشن اداری
    • معرفی بهترین مدل‌های کیف و کفش چرم تابستان ۱۴۰۴
    • پوشش ساز: راهکارهای جامع و نوین برای پوشش سقف پارکینگ و استخر شما



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن