مجله خبری سهندپرس
۲۲
اردیبهشت ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
فردی با کلاه سفید که آب می نوشد.

توصیه غذایی برای فصل گرما

منصور رضایی در توصیه‌های خود برای تغذیه در روزهای گرم اظهار داشت: تغذیه در فصل گرم با فصل سرد بسیار متفاوت است. در فصل سرما، عادت داریم که از مواد غذایی پرکالری و چرب استفاده کنیم و اشتهایمان بالا می‌رود؛ زیرا بدن نیاز دارد با مصرف مواد غذایی پرکالری و گرم انرژی مورد نیازش را […]

خرداد 19, 1403 3 دقیقه خواندن
چاپ خبر

منصور رضایی در توصیه‌های خود برای تغذیه در روزهای گرم اظهار داشت: تغذیه در فصل گرم با فصل سرد بسیار متفاوت است. در فصل سرما، عادت داریم که از مواد غذایی پرکالری و چرب استفاده کنیم و اشتهایمان بالا می‌رود؛ زیرا بدن نیاز دارد با مصرف مواد غذایی پرکالری و گرم انرژی مورد نیازش را تأمین و سرمای محیط را تحمل کند. اما در هوای گرم، اشتها کاهش می‌یابد، زیرا نیاز بدن به کالری کمتر می‌شود؛ بنابراین، بهتر است افراد بیمار یا ضعیف در مکان‌های خنک غذا بخورند.

وی افزود: در فصل گرم، بدن به دلیل تعرق فراوان و از دست دادن آب، ویتامین‌ها و املاح را نیاز دارد؛ از طرفی، به دلیل تابش نور مستقیم به پوست، نیاز به مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها افزایش می‌یابد. در نتیجه، توصیه می‌شود که در این فصل از آب و مایعات، ویتامین‌ها و املاح و مواد حاوی آنتی‌اکسیدان به مقدار کافی استفاده شود تا بتوان گرما راحت‌تر تحمل کرد. در صورت عدم مصرف کافی این مواد و عدم جبران آب و املاحی که از طریق تعرق از دست می‌دهیم، بخصوص در مناطق گرم‌سیر، افراد با ضعف، بی‌حالی، کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری روبه‌رو خواهند شد.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: به طور کلی، در فصل گرم باید مصرف مواد غذایی پرکالری و چرب کمتر شود و استفاده از آب، املاح، مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها افزایش یابد. میوه‌ها و سبزیجات بیشترین مقدار آب، املاح، مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین و آنتی‌اکسیدان‌ها را دارند که نیازهای بدن را در فصل گرما و هنگام گرمازدگی برطرف می‌کنند.

این پزشک متخصص، با تأکید بر اینکه در روزهای گرم بهتر است غذاهایی کم کالری و دارای ویتامین و املاح بیشتری مانند ماست، خیار و بورانی مصرف شود، توضیح داد: در فصل گرم، کاهش وزن به راحتی‌تر امکان‌پذیر و اشتها کمتر می‌شود، از این رو این زمان مناسب‌ترین زمان برای رسیدن به وزن ایده‌آل است.

وی اظهار کرد: مقدار آب موجود در شیر که مایع است ۸۷ درصد و مقدار آب موجود در کاهو که جامد است ۹۷ درصد است، از این رو مصرف کاهو در این فصل بسیار توصیه‌شده است؛ زیرا کاهو منبعی عالی از آب و املاح مورد نیاز بدن است و دارای کالری کمی است. همچنین، در فصل گرم، شیر به سرعت فاسد می‌شود و نگهداری آن سخت است، بنابراین برای تأمین لبنیات مورد نیاز بدن و پیشگیری از اسهال‌های مسافرتی که در این فصل بسیار شایع است، مصرف ماست توصیه می‌شود؛ زیرا ماست دارای مقدار زیادی پروبیوتیک یا باکتری‌های مفید برای دستگاه گوارش است.

او اظهار کرد: متأسفانه، رژیم غذایی افراد با فصل تناسبی ندارد و بسیاری از افراد در هر چهار فصل به استفاده از فست فودها علاقه شدیدی دارند که باعث ایجاد مشکلاتی نظیر چاقی، اضافه وزن، یبوست، دیابت، فشارخون، کبد چرب، انواع سرطان‌ها و مشکلات گوارشی می‌شود. برای کاهش وزن در فصل تابستان، برخی افراد از آب سبزیجات به ویژه آب کرفس استفاده می‌کنند، اما آب سبزیجات موادی را که پوست را حساس به نور می‌کند، داراست. بنابراین، توصیه می‌شود آب سبزیجات در عصرها و شب‌ها مصرف شود تا پوست آسیب نبیند.

نوشته های مرتبط:

  • اشتباهات رایج در فصل تابستان
  • عوارض خوردن غذای تکراری و نداشتن تنوع در غذا
  • مواد غذایی برای پخت ناهار رژیمی و لاغر کننده
  • بهترین زمان برای مصرف خرما کی است؟
  • صبحانه ای که شما را لاغر می کند.
  • آیا دویدن در سرما فواید بیشتری دارد؟

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • آیا سگ‌ها پریود می‌شوند؟ توصیه‌های مربوط به شورت قاعدگی سگ
    • نکاتی که قبل از نصب ویندوز 11 باید بدانید: راهنمای کامل برای کاربران
    • گزارش میدانی از یک روز متفاوت در مجموعه «راه پارسی کانادا»
    • چگونه می توان با هزینه ای مناسب تحصیلات پزشکی را آغاز کرد؟
    • کرمان، شهری که نباید تاریخ و جاذبه‌هایش به فراموشی سپرده شود



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن