جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی خوردن
یکی از نگرانیهای خانمهای خانهدار، نگهداری طولانیمدت سبزیخوردن در یخچال بدون اینکه سبزیها پلاسیده شوند است. در ادامه، ترفندها و رازهای سادهای برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزیها را برایتان شرح میدهیم تا بتوانید سبزیهای خود را به مدت طولانیتری تازه نگه دارید. استفاده از کیسه فریزر برای نگهداری طولانیمدت سبزیخوردن، این ترفند را به […]
یکی از نگرانیهای خانمهای خانهدار، نگهداری طولانیمدت سبزیخوردن در یخچال بدون اینکه سبزیها پلاسیده شوند است. در ادامه، ترفندها و رازهای سادهای برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزیها را برایتان شرح میدهیم تا بتوانید سبزیهای خود را به مدت طولانیتری تازه نگه دارید.
استفاده از کیسه فریزر
برای نگهداری طولانیمدت سبزیخوردن، این ترفند را به شما توصیه میکنیم: قبل از شستشوی سبزیها، آنها را درون کیسهی فریزر قرار داده و با فشار مناسب، هوای کیسه را کاملاً خارج کنید تا حالت وکیوم داشته باشد. سپس کیسه را ببندید و در یخچال قرار دهید. این روش باعث میشود که هیچ هوای اضافهای درون کیسه نباشد که ممکن است منجر به خرابی سبزیها شود.
تازه کردن سبزی پلاسیده شده
برای بهبود حالت سبزیهای پلاسیده، میتوانید آنها را در آب خنک قرار داده و چند حبه قند به آن اضافه کنید، سپس حدود 10 دقیقه قبل از آبکشی به آنها زمان بدهید. با این روش به سادگی میتوانید سبزیهای پلاسیده را مثل روز اول تازه در اختیار داشته باشید.
نگهداری سبزی در قابلمه
بسیاری از خانمها برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزیها، از روش قرار دادن سبزیها در قابلمه استیل یا رویه استفاده میکنند. برای این کار، کف قابلمه را با یک دستمال نخی تمیز پهن کرده و سپس سبزیها را داخل قابلمه قرار دهید. در انتها، یک قاشق استیل را روی سبزیها بگذارید تا به مدت بیش از 10 روز سبزیهای شما تازه بمانند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید