دخترانی که معمای بزرگ ریاضی را حل کردند
در ماه مارس، دو دختر نوجوان به نامهای کالسئا جانسون و نه کیا جکسون از نیواورلئان آمریکا، با استفاده از مفاهیم مثلثات، توانستند یک اثبات ریاضی جدید برای قضیه فیثاغورث ارائه کنند. اما موضوع خاص و ویژه چیست؟ تا همین اواخر گفته میشد که نمیتوان رابطه a۲+b۲ = c۲ را با استفاده از sin۲(θ)+cos۲(θ)=۱ اثبات […]
در ماه مارس، دو دختر نوجوان به نامهای کالسئا جانسون و نه کیا جکسون از نیواورلئان آمریکا، با استفاده از مفاهیم مثلثات، توانستند یک اثبات ریاضی جدید برای قضیه فیثاغورث ارائه کنند.
اما موضوع خاص و ویژه چیست؟ تا همین اواخر گفته میشد که نمیتوان رابطه a۲+b۲ = c۲ را با استفاده از sin۲(θ)+cos۲(θ)=۱ اثبات کرد. چرا که این دو معادله یک رابطه دایرهای را نشان میدهند؛ به عبارت دیگر، اگر A درست باشد، آنگاه B نیز باید درست باشد و اگر B درست باشد، آنگاه A نیز باید درست باشد. پس چگونه میتوانیم تأکید کنیم که هر دوی A و B واقعاً درست هستند؟
جانسون و جکسون، اولین افرادی نیستند که برای قضیه فیثاغورث، اثبات مثلثاتی ارائه دادهاند. اما اثبات “مخروط وافل” آنها با استفاده از قانون سینوس و سریهای هندسی بینهایت، خلاقیت و رشد علم ریاضی را به نمایش گذاشت. به هر حال، برای رویکرد آنها محدودیتهایی وجود دارد؛ به عنوان مثال، وقتی ∅=π/۴ (۴۵ درجه) است، اثبات آنها قابل قبول نخواهد بود. با این حال، این موضوع قابل رفع است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید