درمان زخم پوستی و سطحی در منزل با راهکارهای طب سنتی
زخمهای بدن در زندگی روزمره بسیار معمول است، اما همیشه آسیب جدی به افراد نمیرساند. درد زخم به دلیل نوع و مکان و شدت آن در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. زخم ممکن است از یک ضربه یا جراحت به پوست دست یا بخشهای دیگر بدن ایجاد شود و ویژگیها و نشانههای آن میتواند […]
زخمهای بدن در زندگی روزمره بسیار معمول است، اما همیشه آسیب جدی به افراد نمیرساند. درد زخم به دلیل نوع و مکان و شدت آن در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. زخم ممکن است از یک ضربه یا جراحت به پوست دست یا بخشهای دیگر بدن ایجاد شود و ویژگیها و نشانههای آن میتواند مشخص کنندهی نیاز به چه نوع مراقبتی باشد.
بسیاری از مردم برای درمان زخمهای کوچک از روشهای طبیعی استفاده میکنند. اما اگر زخم شما ناشی از بریدگی یا سوختگیها، شکافها، خراشها یا برشهای جراحی باشد، ممکن است بتوانید از روشهای درمان خانگی استفاده کنید. ما نکاتی را برای درمان زخم به شما معرفی میکنیم که معمولاً برای زخمهای کوچک و سطحی مناسب است، اما برای موارد دیگر، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
همانطور که گفته شد، زخم ها به دلیل تصادفات و صدمات بدنی اتفاق میافتد. اگر دقت کافی نشان ندهید، احتمالاً بیشتر در معرض آسیبهای بدنی قرار میگیرید.
باید اطلاعات کافی در مورد سن، بیماریها، درمانهای رادیوتراپی و شیمی درمانی، دیابت، استفاده از استروئید و مصرف بالای سیگار داشته باشید. اینطور میتوانید جلوی ایجاد زخمها را بگیرید.
همه زخمها اغلب با قرمزی، ورم، خونریزی، درد، ترشح، التهاب و سوزش همراه هستند. بهتر است بعد از اینکه زخم کوچک اتفاق افتاد، درمانهای ساده خانگی را فورا انجام دهید تا مشکلات بیشتری نداشته باشید.
درمان زخم پوستی در خانه با آب
اولین چیزی که باید برای زخم خود انجام دهید، استفاده از آب برای تمیز کردن زخم است. آب خود به تنهایی درمان خانگی مناسبی برای زخم نیست، اما به عنوان قدم اول بسیار مهم است. تمیز کردن زخم با آب بسیار توصیه میشود.
بهتر است از آب جاری شیر استفاده کنید تا زخم را تمیز کنید. زخم را زیر آب سرد بگذارید و از صابون ملایم برای تمیز کردن ناحیه مورد نظر استفاده کنید و تا 15 دقیقه زمان بدهید تا آلودگی و باکتریها از بین برود.
آب سرد همچنین میتواند درد را کاهش دهد. بعد از اینکه زخم را تمیز کردید، با یک پارچه تمیز و نرم ناحیه زخم را خشک کرده و با یک پارچه ضماد کنید. اگر آب تصفیه شده دارید، از آن استفاده کنید. در غیر اینصورت، میتوانید از آب جوشیده که خنک شده استفاده کنید.
درمان زخم پوستی در خانه با روغن نارگیل
اگر روغن نارگیل دارید، میتوانید از آن برای درمان زخمهای کوچک استفاده کنید. این روغن خواص ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد که به بهبود زخمها و جراحات کمک میکند، همچنین التهابات را کاهش میدهد و زخم را مرطوب میکند.
استفاده از روغن نارگیل میتواند از عفونت باکتریایی جلوگیری کرده و از ایجاد زخمهای بیشتر ممانعت کند. به همین دلیل، توصیه میشود که از این روغن استفاده کنید.
مقدار کمی روغن نارگیل را روی زخم و اطراف آن مالیده و سپس با باندپیچ بسته شود تا رطوبت حفظ شود. در طول روز، پانسمان را تعویض کنید. دو یا سه بار در روز روغن نارگیل بزنید و این کار را تا چند روز ادامه دهید تا زخم بهبود یابد.
درمان زخم پوستی در خانه با آلوئه ورا
همه ما میدانیم که ژل آلوئه ورا میتواند بهبود زخمها را فراهم کند. این گزینه عالی برای افرادی است که به دیگر روشها دسترسی ندارند. ژل آلوئه ورا میتواند پوست را نرم کند و دارای خواص ضد التهابی است که در کاهش درد، التهاب و ورم مفید است. همچنین میتواند پوست را مرطوب کند که برای فرایند بهبود زخم مفید است.
برای استفاده از ژل آلوئه ورا، میتوانید ژل را از داخل برگ آلوئه ورا استخراج کرده و به آرامی روی زخم و ناحیه اطراف زخم بمالید. سپس صبر کنید تا ژل خشک شود، حدود 15 تا 20 دقیقه، و سپس ژل را بردارید و زخم را با آب گرم بشویید و بگذارید زخم خشک شود. این کار را در طول روز چند بار تکرار کنید تا زخم بهبود یابد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید