مجله خبری سهندپرس
۲۰
خرداد ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
رهبر

زلزله 15 مهر، یک شکست بی‌رده و غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است

در دانشگاه افسری امام علی علیه‌السلام، رهبر انقلاب با بیان اینکه زلزله ویرانگر ۱۵ مهر یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است، اظهار داشتند. آنان که ادعا می‌کنند که حماسه اخیر به عمل آمده توسط غیرفلسطینی‌ها است، به یک اشتباه محاسباتی دچار شده‌اند. در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای […]

مهر 26, 1402 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

در دانشگاه افسری امام علی علیه‌السلام، رهبر انقلاب با بیان اینکه زلزله ویرانگر ۱۵ مهر یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است، اظهار داشتند. آنان که ادعا می‌کنند که حماسه اخیر به عمل آمده توسط غیرفلسطینی‌ها است، به یک اشتباه محاسباتی دچار شده‌اند.

در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، ساعاتی پیش در دانشگاه افسری امام علی علیه‌السلام حضور یافتند.

بخش مهمترین بیانات رهبر انقلاب به شرح زیر است:

زلزله ویرانگر ۱۵ مهر، برای رژیم صهیونیستی یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیرقابل ترمیم به حساب می‌آید.
در این مورد، رژیم غاصب صهیونیستی به طور همزمان از نظر نظامی و اطلاعاتی با یک شکست روبرو شده است. همه این شکست را تأیید کرده‌اند، اما من تأکید می‌کنم که این شکست غیرقابل ترمیم بوده است. من می‌گویم که این زلزله ویرانگر توانسته است برخی از ساختارهای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را نابود کند و بازسازی این ساختارها به راحتی امکان‌پذیر نیست.

مردمی که معتقدند که حماسه اخیر از دستاوردهای غیرفلسطینی‌هاست، در محاسبات خود اشتباه کرده‌اند.
ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر، هوشمند و جوانان فلسطینی را تحسین می‌کنیم، اما آنان که ادعا می‌کنند که حماسه اخیر از دستاوردهای غیرفلسطینی‌هاست، در محاسبات خود اشتباه کرده‌اند.

رهبر

صهیونیست‌ها با عملکردهای خود، این بلا را به سر مردم آورده‌اند.

وقتی ظلم و جنایت به سطحی بی‌سابقه رسید، وقتی درنده‌خویی به حداوقع رسید، باید منتظر طوفان بود.

اقدام شجاعانه و به همراه تضحیات بی‌دریغ فلسطینی‌ها، پاسخی به جنایت‌های دشمن غاصب بود که سال‌ها مداومت داشت و در ماه‌های اخیر شدت آن افزایش یافته بود. همچنین، دولت کنونی حاکم بر رژیم غاصب صهیونیستی نیز مقصر است.

دشمن خبیث صهیونیستی، در مواجهه با سیلابی که بر سر خود آمده، به سیاست مظلوم‌نمایی روی آورده است.

دشمن خبیث و ستمگر، هم‌اکنون که در برابر سیلابی سختی تجربه می‌کند، سعی در تبلیغات مظلوم‌نمایانه دارد و دیگران نیز او را در این راه یاری می‌کنند. رسانه‌های دنیای استکبار نیز در این تلاش وی را تقویت می‌کنند. اما این مظلوم‌نمایی صد در صد در تضاد با واقعیت و دروغ است. زیرا مجاهدان فلسطینی توانستند خود را از محاصره غزه آزاد کنند و به مراکز نظامی و غیرنظامی صهیونیست‌ها حمله کنند. آیا او مظلوم است؟ هر چند این رژیم غاصب در حقیقت مظلوم نیست، بلکه ظالم است، متجاوز است، جاهل است، یاوه‌گو است. هیچ کس نمی‌تواند از این هیولای شیطانی چهره‌ای مظلوم بسازد.

هشدار رهبر انقلاب به سران رژیم صهیونیستی: باید بدانند که واکنش به حمله به غزه و ظلم‌ها، سیلی سنگین‌تری بر روی چهره زشت آنها خواهد افتاد.

رژیم اشغالگر این مظلوم‌نمایی را به عنوان بهانه ایجاد کرده است تا بتواند با ظلم خود را ادامه دهد. حمله به غزه برابر است با حمله به خانه‌های مردم، حمله به غیرنظامیان، قتل عام و کشتار جمعی مردم غزه. این مظلوم‌نمایی، ابزاری است برای توجیه این جنایت‌ها و تشدید آنها. استفاده از مظلوم‌نمایی تنها یک اشتباه حسابی است. سران و تصمیم‌گیران رژیم غاصب و حامیان آن باید بدانند که این اقدام، بلاهای بزرگتری بر سر آنها خواهد آورد. آنها باید بدانند که واکنش به این ظلم‌ها، سیلی سنگین‌تری بر روی چهره زشت آنها خواهد داشت.

عزم جوانان شجاع فلسطینی، عزمی است که از جانگذشتگان فلسطینی بیشتر استوار می‌شود. روزهایی که افرادی می‌آمدند تا با نشست و برخاست با ظالم، برای خودشان در فلسطین یک موقعیت ایجاد کنند، به پایان رسیده است.

امروز، فلسطینی‌ها بیدارند، جوانان بیدارند و طراحان فلسطینی با مهارت کامل در حال کار هستند. این محاسبه نادرست است که دشمن فکر می‌کند با مظلوم‌نمایی خود، قادر خواهد بود حمله جنایتکارانه خود را ادامه دهد.

رهبر

نیروهای مسلح سپر پولادین نقشی بسیار مهم در امنیت ملی دارند و غلبه بر فتنه‌های داعش، یکی از افتخارات برجسته نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است.

نیروهای مسلح سپر پولادین امنیت ملی را تامین می‌کنند و امنیت ملی، پایه‌های اساسی تمامی نرم‌افزارهای مهمی است که در پیشرفت کشور نقش دارند. بدون وجود امنیت، هیچ چیزی وجود ندارد. اگر یک کشور قدرت دفاع از امنیت خود را نداشته باشد، هیچ راهکاری جز خودتعریف بر اساس قدرتهای دیگر ندارد.

در فتنه داعش، یک نقشه شرورانه توسط آمریکا به اجرا درآمده بود. داعش را آمریکایی‌ها بنیان گذاشته بودند تا ثبات منطقه را بهم بریزند، با هدف نهایی تضعیف جمهوری اسلامی ایران. با اتحاد و همراهی نیروهای مسلح کشورهای هدف، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی توانستند در برابر این فتنه برتری یابند و نقشه را باطل کنند. این امر افتخارآمیزی است و مدالهای زرین بر سینه سربازان ستمگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را می‌تواند.

نوشته های مرتبط:

  • رهبر انقلاب به رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهد که هیچ کس…
  • سپاه پاسداران اقدام به شلیک چندین موشک کروز به سمت…
  • مصر وارد شکایت آفریقای جنوبی علیه نظامی صهیونیستی می‌شود
  • در خواست جمیله علم الهدی از خاخام یهودی
  • زمین لرزه در همسایگی ایران
  • تنش در مرز لبنان و مقابله حماس با اسکادرانی از…

برچسب:

رهبر

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • استفاده از گرمایش کولر گازی زانتی
    • 🔥 برنامه ورزشی بدنسازی برای لاغری سریع | 9 اصل حیاتی چربی‌سوزی حرفه‌ای در کمترین زمان!
    • ۱۰ اشتباه پنهان که مسیر رشد کسب‌وکار را مسدود می‌کنند
    • کدام اسباب بازی آهن‌ربا دارد
    • آشنایی با افزودنی‌های بتن، محصولات اجرایی ساختمان شیمی



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن