طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود
روش تهیه فلافل در مناطق اهواز و خوزستان با روش تهیه فلافل بندری تفاوت زیادی ندارد. با استفاده از یک دستور ، شما میتوانید در منزل این غذای جنوبی محبوب را برای خانواده تهیه کنید. اکثر خانمها علاقهمند هستند راز خوشمزگی فلافل بازاری را بدانند تا بتوانند یک فلافل ترد و خوشمزه در خانه تهیه […]
روش تهیه فلافل در مناطق اهواز و خوزستان با روش تهیه فلافل بندری تفاوت زیادی ندارد. با استفاده از یک دستور ، شما میتوانید در منزل این غذای جنوبی محبوب را برای خانواده تهیه کنید. اکثر خانمها علاقهمند هستند راز خوشمزگی فلافل بازاری را بدانند تا بتوانند یک فلافل ترد و خوشمزه در خانه تهیه کنند. در مطالب قبلی، رازهای تهیه فلافل را به شما گفتیم، اما در کل راز اصلی، ترکیب صحیح مواد لازم برای فلافل است. در ادامه فرمول دیگری از آن برای شما تقدیم میکنم.
فهرست مواد لازم برای تهیه فلافل آبادانی پفکی:
- 2 پیمانه نخود
- 1 عدد متوسط سیب زمینی
- 1 عدد کوچک پیاز
- 1/2 پیمانه آرد نخود چی
- سه حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/2 پیمانه آب
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
برای تهیه سس فلافل جنوبی، شما به مواد زیر نیاز دارید:
- یک عدد کلم قرمز کوچک
- یک عدد پیاز کوچک
- سه قاشق غذاخوری سس سفید
- دو قاشق غذاخوری آب لیمو
- نیم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه فلافل خانگی
برای آمادهسازی خمیر فلافل اهوازی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا نخود را به مدت دو روز خیس کنید و بعد از آبگیری، آن را به همراه سیبزمینی، پیاز و سیر با استفاده از چرخ گوشت یا میکسر خوب خرد کنید.
- مواد را تا زمانی که به خوبی له شوند، میکس کنید. شما میتوانید از غذاساز استفاده کنید، اما نوع دستگاه به دلخواه شماست.
- آرد نخودچی و ادویهها را به مواد میکس شده اضافه کنید. همچنین دو قاشق روغن زیتون را به مواد اضافه کنید. سپس پس از اضافه کردن آب، تمام مواد را خوب ترکیب کنید تا خمیر فلافل آماده شود.
- خمیر فلافل را به شکل دلخواه قالب بندی کنید و در بشقابی که کف آن را با نایلون پهن کردهاید، قرار دهید. سپس بشقاب را در فریزر قرار داده و به مدت ده دقیقه منجمد کنید.
- نکته مهم: اگر قصد دارید خمیر فلافل را فریز کنید، بجای استفاده از پیاز و سیر تازه، از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.
با این روش، خمیر فلافل اهوازی آماده شده و آماده برای سرخ کردن است.
برای تهیه سس فلافل مخصوص، مراحل زیر را دنبال کنید:
- تمام مواد مورد نیاز را درون میکسر قرار داده و آنها را به خوبی مخلوط کنید.
- از میکسر استفاده کنید تا تمام مواد به هم بریزند و سس فلافل را آماده کنید.
با این روش، سس فلافل مخصوص آماده شده و آماده برای سرو کنار فلافل است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید