طرز تهیه نمک سبز طعم دار
استفاده از نمک در لیست چاشنیها و سالادها به عنوان یکی از عناصر اصلی محسوب میشود. با این حال، همیشه نیازی نیست که از نمک معمولی استفاده کنیم. اگر به تنوع و بهتر شدن طعم غذا یا هر خوراکی دیگری علاقه دارید، میتوانید از نمک سبز استفاده کنید. نمک سبز یک چاشنی خوشمزه است که […]
استفاده از نمک در لیست چاشنیها و سالادها به عنوان یکی از عناصر اصلی محسوب میشود. با این حال، همیشه نیازی نیست که از نمک معمولی استفاده کنیم. اگر به تنوع و بهتر شدن طعم غذا یا هر خوراکی دیگری علاقه دارید، میتوانید از نمک سبز استفاده کنید. نمک سبز یک چاشنی خوشمزه است که میتواند طعم غذاها و خوراکیهایی مانند آبدوغ خیار، آلوچه و سس سالاد را بهبود بخشد. در ادامه، طرز تهیه نمک سبزیجات را برایتان آوردهایم و پیشنهاد میکنیم حتماً امتحانش کنید.
شما به مواد زیر نیاز دارید:
- پیمانه نمک
- پیمانه جعفری
- پیمانه شوید
- حبه سیر
طرز تهیه
برای تهیه این چاشنی خوشمزه و خوش طعم، ابتدا جعفری و شوید را که سبزیجات نمک سبز ما هستند را با سه حبه سیر و یک پیمانه نمک درون مخلوطکن ریخته و خوب میکس کنید. سپس مواد میکس شده را داخل سینی فر ریخته و آن را صاف کنید. مواد را به مدت 3 ساعت با دمای 60 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا کاملاً خشک شود. پس از پایان مدت زمان فر و خنک شدن نمک سبز، آن را داخل شیشه ریخته، مصرف و نگهداری کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید