مجله خبری سهندپرس
۱
خرداد ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
گوجه سبز در سبد چوبی

عوارض و آسیب های گوجه سبز

هنگامی که گوجه‌سبز به طور سالم مصرف می‌شود، معمولاً مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند. با این حال، مانند همه میوه‌ها، اگر به میزان زیادی مصرف شود، ممکن است با برخی مشکلات مواجه شوید. همچنین، برخی افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، ممکن است باعث ناراحتی شوند. اگر گوجه‌سبز به مقدار زیادی مصرف شود، اسید موجود […]

خرداد 8, 1403 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

هنگامی که گوجه‌سبز به طور سالم مصرف می‌شود، معمولاً مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند. با این حال، مانند همه میوه‌ها، اگر به میزان زیادی مصرف شود، ممکن است با برخی مشکلات مواجه شوید. همچنین، برخی افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، ممکن است باعث ناراحتی شوند.

اگر گوجه‌سبز به مقدار زیادی مصرف شود، اسید موجود در آن می‌تواند تاثیرات منفی‌ای روی معده داشته باشد و باعث ناراحتی‌های گوارشی مانند سوزش معده و ریفلاکس شود. همچنین، مصرف زیاد گوجه‌سبز می‌تواند به افرادی که دارای مشکلات دیگری هستند، مثل عفونت‌های دستگاه ادراری، اختلالات کلیوی و مشکلات متابولیک، مانند پرکاری تیروئید، آسیب بیشتری وارد کند.

آلو خشک، به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت، می‌تواند مفید باشد. اما افرادی که دارای مشکل اسهال هستند، باید مصرف آلو را به تعویق بیندازند، زیرا مصرف آلو می‌تواند در طول اسهال مشکل را افزایش داده و باعث از دست دادن آب بیشتری شود.

دوران بارداری و استفاده از گوجه سبز

اضافه‌کردن گوجه‌سبز به رژیم غذایی بارداران به طور معمول مشکلی ایجاد نمی‌کند، با این حال، مصرف زیاد این میوه ممکن است منجر به رانش مزاج و از دست رفتن آب بدن مادر شود. این موارد می‌توانند برای سلامتی جنین مضر باشند. به جز این موارد، هیچ عارضه جانبی دیگری از خوردن گوجه‌سبز در طول دوران بارداری شناخته نشده است. با این حال، توصیه می‌شود قبل از اضافه کردن گوجه‌سبز به رژیم غذایی خود، با پزشک مشورت کنید.

طب  سنتی و مصرف گوجه سبز

تحقیقات نشان داده است که هسته‌های گوجه‌سبز، حاوی ترکیبات سمی و خطرناک هستند، بنابراین هرگز توصیه نمی‌شود آن‌ها را مصرف کنید. اگر گوجه‌سبز نشسته و آلوده باشد، ممکن است احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی مانند حصبه و مسمومیت‌های غذایی را افزایش دهد. این میوه دارای طبع سردی است، بنابراین بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید.

حساسیت

میوه‌های ترش می‌توانند، مانند سایر میوه‌ها، باعث بروز حساسیت شوند که این حساسیت در برخی موارد می‌تواند به صورت علائم پوستی مانند اگزما، سرخ شدن و خشکی، ترک خوردن یا خارش شدید پوست ظاهر شود. علائم دیگر حساسیت ناشی از میوه‌های ترش ممکن است شامل سوزش و خارش در کام و روی سطح زبان باشد. در بسیاری از موارد، بروز آفت در حفره دهان هم گاهی به این حساسیت‌ها نسبت داده می‌شود. بهتر است بدانید که در مواقع بروز این حساسیت‌ها، یعنی حساسیت به میوه‌ها و خوراکی‌ها، بهترین راه درمان حذف آنهاست.

نوشته های مرتبط:

  • چه کسانی نباید توت فرنگی بخورند؟
  • مضرات نوشیدن قهوه با معده خالی
  • 6خوراکی برای بهبود عملکرد تیروئید
  • خوردن دارو با آبمیوه درست است؟
  • در ماه رمضان دور این غذاها خط قرمز بکشید
  • درمان ضعف ناشی از مصرف آنتی بیوتیک

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • کدام اسباب بازی آهن‌ربا دارد
    • آشنایی با افزودنی‌های بتن، محصولات اجرایی ساختمان شیمی
    • میوه های خشک شامل چیست
    • تفاوت عطر تستر با اصل
    • آیا سگ‌ها پریود می‌شوند؟ توصیه‌های مربوط به شورت قاعدگی سگ



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن