میوه هایی برای کند شدن روند سفیدی مو
با پیشروی سن، موها شروع به سفید شدن میکنند که این یک فرآیند طبیعی و غیرقابل اجتناب است. اگرچه از سفید شدن موها جلوگیری کردنیست، اما روشهایی وجود دارد تا این فرآیند را کندتر کنیم. اولین قدم برای کند کردن فرآیند سفیدی موها، کاهش استفاده از محصولات شیمیایی است. در بازار، محصولات طبیعی بسیاری وجود […]
با پیشروی سن، موها شروع به سفید شدن میکنند که این یک فرآیند طبیعی و غیرقابل اجتناب است. اگرچه از سفید شدن موها جلوگیری کردنیست، اما روشهایی وجود دارد تا این فرآیند را کندتر کنیم. اولین قدم برای کند کردن فرآیند سفیدی موها، کاهش استفاده از محصولات شیمیایی است. در بازار، محصولات طبیعی بسیاری وجود دارند که میتوانیم از آنها برای تغذیه موها استفاده کنیم. همچنین، رعایت یک رژیم غذایی مغذی که نیازهای روزانه بدن و موهایمان را تأمین کند، ضروری است. به عنوان مثال، توصیه میشود کمترین میزان مصرف کافئین را داشته باشیم و از سیگار و مصرف دخانیات خودداری کنیم.
میوه برای کند شدن رویش موی سفید
کمبود ویتامینها و مواد معدنی، به خصوص ویتامین B و عناصری مانند ید، سلنیوم، روی، سیلیسیوم و مس، اصلیترین دلیل برای عدم تعادل جسمی است. سوءتغذیه و کمبود ویتامینها میتوانند منجر به سفید شدن موها شوند. بنابراین، توصیه میشود میوهها را به تناول بیاوریم، زیرا آنها حاوی ویتامینها و عناصر معدنی مغذی هستند.
استفاده از موز، آناناس، آب لیمو، توت فرنگی، آووکادو، کیوی و بلوبری همه به منظور کند کردن روند سفیدی مو توصیه میشود.
میوه موز
موز، سرشار از ید، آهن، ویتامین B، B2 (تیامین) و B3 (نیاسین) است. این عناصر به استحکام موها و تقویت فولیکولهای آنها کمک میکنند. میتوان موز را با عسل و آب لیمو مخلوط کرده و آن را به عنوان یک نوشیدنی تغذیهای مصرف کرد. مصرف این ترکیب به مدت ۲ تا ۳ هفته میتواند تأثیرات شگفتانگیزی روی رشد و قدرت موها داشته باشد.
آب لیمو
آب لیمو ماده موثر دیگری است که تاثیر شگفت انگیزی در تقویت ریشه و رنگدانه های مو دارد . ترکیب پودر آملا، آب لیمو و کشک را به مدت 45 دقیقه قبل از استحمام بر روی پوست سر خود بمالید و سپس سر تان را با آب گرم شستشو دهید و این روش را به مدت 90 روز دنبال کنید تا بهترین نتیجه برای موهایتان حاصل شود.
میوه بلوبری
بلوبری حاوی ویتامین C است و این ویتامین به بهبود گردش خون کمک فراوانی می کند . تقویت گردش خون در زیر پوست سر باعث تغذیه بهتر فولیکول های مو می شود . سایر میوه های حاوی ویتامین C نیز نقش زیادی در روند کند شدن سفیدی مو دارند.
زغال اخته
زغال اخته به دلیل حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین C، تأخیر در سفید شدن موها ایجاد میکند. این ماده با افزایش جریان خون در کف سر، فولیکولهای مو را تغذیه میکند که عاملی برای پیشگیری از سفید شدن موی سر است.
آووکادو
آووکادو، حاوی ویتامین B است و نقش مهمی در استحکام بخشیدن به فولیکولهای مو دارد.
کیوی و توت فرنگی
کیوی و توت فرنگی همچنین دارای ویتامین C هستند. ویتامین C یک آنتیاکسیدان است که به دفع روغنهای اضافی بدن کمک میکند و عوارضی مانند سفید شدن مو، ریزش مو و سایر آسیبهای مو را کاهش میدهد. این مشکلات معمولاً ناشی از ویژگیهای ارثی نبوده و عدم گردش خون مناسب در پوست سر نیز دلیلی دیگر برای آنها است.
مصرف میوههایی که حاوی ویتامین B و ویتامین C هستند، به حفظ سلامتی موها کمک زیادی میکند. گردش خون مناسب در پوست سر، سموم را از بین میبرد و فولیکولهای مو را تقویت میکند. بنابراین، مناسب است این میوهها را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید