مجله خبری سهندپرس
۲۶
اردیبهشت ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
نبود رقیب بیرانوند را ضعیف کرده

نبود رقیب بیرانوند را ضعیف کرده

کارشناس فوتبال درباره عملکرد تیم پرسپولیس در لیگ برتر اظهار داشت: مدیران مسئولیت دارند شرایطی را برای پرسپولیس فراهم کنند تا این تیم قادر باشد به رشد و پیشرفت خود ادامه دهد. پس از جدایی یحیی گل محمدی، تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نیم فصل، تصمیم گرفت “اوسمار لوس ویه‌را” را به عنوان سرمربی جدید […]

بهمن 30, 1402 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

کارشناس فوتبال درباره عملکرد تیم پرسپولیس در لیگ برتر اظهار داشت: مدیران مسئولیت دارند شرایطی را برای پرسپولیس فراهم کنند تا این تیم قادر باشد به رشد و پیشرفت خود ادامه دهد.

پس از جدایی یحیی گل محمدی، تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نیم فصل، تصمیم گرفت “اوسمار لوس ویه‌را” را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کند. قبل از شروع هفته شانزدهم لیگ، پرسپولیس چهار بازی دوستانه برگزار کرد و در نتیجه آن دو برد و دو شکست کسب کرد. در اولین بازی رسمی نیم فصل دوم، پرسپولیس با آلومینیوم اراک به مصاف رفت و این بازی را بازنشست خورد تا سلسله شکست‌های تیم در بازی‌های دوستانه و رسمی با حضور اوسمار ادامه یابد.

محمود شافعی، کارشناس فوتبال و پیشکسوت تیم پرسپولیس، درباره انتخاب اوسمار به عنوان سرمربی اظهار داشت: اوسمار قبلاً در پرسپولیس همکاری داشته و بازیکنان را به خوبی شناخته است، اما به نظر من کاریزمای یک سرمربی حرفه‌ای در این مربی برزیلی مشاهده نمی‌شود. به نظرم اوسمار نتوانسته است تیم‌های لیگ برتر را به خوبی تحلیل کند و در اولین بازی خود در برابر آلومینیوم، نتیجه را به دست حریف واگذار کردیم. به نظرم رضا درویش به عنوان مدیرعامل و سایر اعضای هیأت مدیره باشگاه برای انتخاب یک سرمربی حرفه‌ای برای پرسپولیس باید تصمیماتی را اتخاذ کنند.

شافعی درباره خریدهای جدید تیم پرسپولیس اظهار داشت: “عبدالکریم حسن، که به عنوان یک بازیکن شناخته شده در پست دفاع چپ جذب شده است، سابقه‌ای از دریافت جایزه مرد سال آسیا را دارد. من امیدوارم که پنجره نقل و انتقالات هر چه سریع‌تر باز شود تا او همراه با عیسی آل کثیر و دیگر بازیکنان جدید پرسپولیس بتوانند به تیم کمک کنند و فاصله امتیازی با استقلال کاهش یابد. امیدوارم شرایطی فراهم شود که تیم قادر به تکرار قهرمانی در لیگ برتر شود.”

پیشکسوت تیم پرسپولیس درباره عدم وجود یک دروازه‌بان دوم قابل اعتماد در ترکیب تیم اظهار داشت: “بیرانوند به دلیل عدم وجود رقیب دروازه‌بانی در پرسپولیس و همچنین در تیم ملی، در بازی‌های اخیر عملکرد ضعیفی از خود نشان داده است. وی در مسابقه با قطر و هم در دیدار با آلومینیوم خطاهای قابل توجهی داشت؛ به نظرم لازم است حداقل یک دروازه‌بان دوم قوی جذب شود تا بیرانوند احساس رقابت و فشار داشته باشد و به طور کلی با دقت بیشتری به بازی خود ادامه دهد.”

شافعی در پایان بیان کرد: “درویش و اعضای هیأت مدیره باید بر اساس اقداماتی عمل کنند که پرسپولیس به جایگاه اصلی خود بازگردد. این عزیزان نباید مشکلات پرسپولیس را نادیده بگیرند و به این ترتیب موجب نگرانی هواداران شوند. پلکان فعلی پرسپولیس نشان دهنده جایگاه واقعی تیم در جدول نیست و هواداران حق دارند که انتظارات خود را از عملکرد تیم بیان کنند. امیدوارم در بازی‌های آینده نیز پرسپولیس بتواند نتایج موردنظر را به دست آورده و از ایجاد شرایط بحرانی بیشتر جلوگیری کند.

نوشته های مرتبط:

  • پرسپولیس باز هم در تقابل با آلومینیوم اراک ناکام ماند.
  • آخرین تیر پرسپولیس برای جلوگیری از جدایی ستاره سرخ‌ها
  • برانکو به پرسپولیس بازگشت؟ یحیی حذف شد!
  • مقصد مشترک یحیی گل محمدی و بیرانوند
  • پایان رسمی همکاری گل‌محمدی با پرسپولیس
  • قرارداد علیرضا بیرانوند سنگربان تیم فوتبال پرسپولیس

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • تفاوت عطر تستر با اصل
    • آیا سگ‌ها پریود می‌شوند؟ توصیه‌های مربوط به شورت قاعدگی سگ
    • نکاتی که قبل از نصب ویندوز 11 باید بدانید: راهنمای کامل برای کاربران
    • گزارش میدانی از یک روز متفاوت در مجموعه «راه پارسی کانادا»
    • چگونه می توان با هزینه ای مناسب تحصیلات پزشکی را آغاز کرد؟



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن