واکنش علم الهدی به وقوع سیل در مشهد
سیل اخیر در مشهد، که متأسفانه به مرگ چند هموطن ما منجر شد، با واکنش جنجالبرانگیز امام جمعه این شهر، علمالهدی، همراه بوده است. روزنامه هممیهن در گزارشی نوشته است که بارش شدید باران و سیلاب در مشهد دو روز پیش به خسارت به اموال مردم و جان باختن ۱۲ نفر انجامیده، اما واکنش علمالهدی […]
سیل اخیر در مشهد، که متأسفانه به مرگ چند هموطن ما منجر شد، با واکنش جنجالبرانگیز امام جمعه این شهر، علمالهدی، همراه بوده است.
روزنامه هممیهن در گزارشی نوشته است که بارش شدید باران و سیلاب در مشهد دو روز پیش به خسارت به اموال مردم و جان باختن ۱۲ نفر انجامیده، اما واکنش علمالهدی به این رویداد و همچنین به سیل اوایل سال ۹۸ در این شهر، بحثبرانگیز شده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در 9 فروردین سال 98، با انتقاد از مدیریت فرصتطلبانه در مواجهه با سیل، گفته بود که این نوع مدیریت باعث ایجاد “نکبت و نقمت” برای مردم میشود. او تأکید کرده بود که در مدیریت این حوادث، جای “جهاد و مدیریت جهادی” خالی است و وقتی مسئولیتپذیری و خدمت به مردم محور قرار نمیگیرد، حتی حوادث رحمتآمیز الهی هم به نکبت و آسیب برای مردم تبدیل میشوند.
علمالهدی همچنین به مدیریت سیل گلستان در سال قبل اشاره کرده و گفته بود که این سیل قابل مهار و کنترل بود، اما به دلیل وجود موانعی در مسیر جریان آب به سمت دریا، باعث شد آب به مناطق مسکونی و کشاورزی سرازیر شود و خسارت ایجاد کند. او معتقد بود که اگر از همان ابتدا این موانع برداشته میشد، میتوانست از گسترش سیل و خسارات آن جلوگیری کرد.
در ادامه سخنان نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، او روز 28 اردیبهشت امسال، در واکنش به سیل اخیر در مشهد، اظهاراتی متفاوت داشت. علمالهدی در این مورد گفت که گرچه در این سیل تعدادی از افراد جان خود را از دست دادند، اما باید توجه داشت که وقوع این سیل یک بلای طبیعی بود که مسئولان را غافلگیر کرد. او همچنین تأکید کرد که نباید از “موضوعات دلگرمکننده” در این بحران غافل شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید