مجله خبری سهندپرس
۲۹
مرداد ۱۴۰۵
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ

پاسخ انصاری به شایعه پناه بردن آهوهای خارک به مردم در پی نگرانی از جنگ

واکنش انصاری به ادعای پناه آوردن آهوهای خارک به مردم از ترس جنگ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد حضور آهوهای جزیره خارک در محدوده‌های شهری ارتباطی با جنگ ندارد و نتیجه همزیستی دیرینه آن‌ها با ساکنان جزیره است. گزارش میدانی: حضور آهوها در بافت مسکونی پدیده‌ای جدید نیست به گزارش سهند پرس، هم‌زمان […]

جولای 25, 2026 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

واکنش انصاری به ادعای پناه آوردن آهوهای خارک به مردم از ترس جنگ

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد حضور آهوهای جزیره خارک در محدوده‌های شهری ارتباطی با جنگ ندارد و نتیجه همزیستی دیرینه آن‌ها با ساکنان جزیره است.

گزارش میدانی: حضور آهوها در بافت مسکونی پدیده‌ای جدید نیست

به گزارش سهند پرس، هم‌زمان با انتشار ویدئوهایی از تردد آهوها در برخی نقاط مسکونی جزیره خارک در روزهای اخیر، موجی از واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌ها در شبکه‌های اجتماعی شکل گرفت. برخی کاربران مدعی شدند این جانوران به دلیل پیامدهای حملات و صدای انفجار به درون شهر پناه آورده‌اند؛ ادعایی که از سوی سازمان حفاظت محیط زیست مردود اعلام شده است.

توضیحات شینا انصاری درباره رفتار طبیعی آهوهای جزیره

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در گفت‌وگو با سهند پرس با استناد به گزارش‌های میدانی اداره محیط زیست خارک تأکید کرد: حضور آهوها در محدوده‌های مسکونی این جزیره موضوع تازه‌ای نیست و هیچ پیوندی با شرایط جنگی ندارد.

به گفته انصاری، جمعیت آهوهای خارک سال‌هاست در کنار ساکنان جزیره با الگویی از همزیستی مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند و به دلیل احساس امنیت، به‌طور طبیعی به حاشیه‌ها و بافت‌های سکونتی نزدیک می‌شوند. او افزود: مردم محلی نیز عموماً رفتاری درست با این گونه داشته‌اند و حتی در برخی موارد برایشان غذارسانی انجام داده‌اند.

رد ارتباط با حوادث اخیر و تأکید بر احساس امنیت

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: صرف‌نظر از درستی یا نادرستی برخی تصاویر منتشرشده، گزارش همکاران ما در منطقه نشان می‌دهد ورود آهوها به شهر ناشی از عوامل جنگی نبوده است. افرادی که در جزیره حضور داشته‌اند نیز تأیید می‌کنند آهوها به دلیل احساس امنیت وارد فضاهای سکونتی می‌شوند و ساکنان خارک با این گونه ارزشمند رابطه‌ای نزدیک و بدون تنش دارند.

وی توضیح داد: بر پایه گزارش اداره حفاظت محیط زیست خارک، مشاهده آهوها در مناطق مسکونی ارتباطی با وقایع جنگی ندارد و این روند سال‌هاست به واسطه احساس امنیت و همزیستی مناسب با مردم تکرار می‌شود. ساکنان نیز عموماً با آهوها تعامل مناسبی دارند؛ ازاین‌رو، انتشار چنین تصاویر ویدئویی نباید به عنوان پیامد مستقیم جنگ تعبیر شود.

نوشته های مرتبط:

  • پاسخ بقایی به تهدید آمریکا درباره تصرف جزیره خارک
  • پاسخ بقایی به تهدید آمریکا درباره تصرف جزیره خارک
  • آمریکا در مواجهه با ایران با موانع نظامی و جغرافیایی…
  • کارشناس نظامی: اجرای عملیات زمینی آمریکا علیه جزایر…
  • حمله هوایی عربستان سعودی به مناطق مأرب و جوف در یمن
  • جزئیات پرواز هواپیمای ایرانی به یمن و حواشی آن

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • چین از موضع روسیه درباره جزایر کوریل جنوبی حمایت کرد
    • بازگشت به روند عادی صادرات ایران به قطر
    • نظارت بر مدارس کم‌جمعیت در کشور برای بهبود کیفیت آموزشی
    • تلاش‌های تیم‌های ایران و ژاپن در لیگ ملت‌ها و رقابت مجدد برای قهرمانی آسیا
    • سرکتاب توسط استاد ابوادریس برای چه کسانی مناسب است؟



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن