مجله خبری سهندپرس
۲۱
خرداد ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
چند گلابی در بسقاب

کاهش سطح کلسترول بد خون با میوه

به گفته یک مطالعه جدید، گلابی به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از آنتی‌اکسیدان خاص به نام “کوئرستین”، می‌تواند به طرز قابل توجهی سطح کلسترول بد را کاهش دهد. به گزارش ایسنا، تا به حال مطالعات متعددی درباره نقش فیبرهای گلابی به عنوان کاهنده کلسترول خون انجام شده است، اما تحقیق جدیدی که در مجله “غذا، […]

تیر 14, 1403 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گفته یک مطالعه جدید، گلابی به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از آنتی‌اکسیدان خاص به نام “کوئرستین”، می‌تواند به طرز قابل توجهی سطح کلسترول بد را کاهش دهد. به گزارش ایسنا، تا به حال مطالعات متعددی درباره نقش فیبرهای گلابی به عنوان کاهنده کلسترول خون انجام شده است، اما تحقیق جدیدی که در مجله “غذا، علم و تغذیه” منتشر شده است، بر جمع‌آوری داده‌ها تاکید دارد که گلابی حاوی ۲ میلی‌گرم کوئرستین است. این آنتی‌اکسیدان می‌تواند به طور قابل توجهی به کاهش سطح کلسترول بد کمک کند.

کلسترول یک لیپید ضروری برای بدن است که دارای نوع‌های مختلفی است که باید از هم جدا شوند. این لیپید آزادانه در خون گردش می‌کند و دو پروتئین اصلی برای انتقال آن در بدن وجود دارد: لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) که به آن کلسترول خوب معروف است و لیپوپروتئین‌های با چگالی کم (LDL) که معروف به کلسترول بد هستند.

تجمع بالای آنتی‌اکسیدان مفید کوئرستین به ویژه در پوست گلابی، باعث افزایش اثربخشی آن می‌شود و توصیه می‌شود که گلابی با پوست مصرف شود. کوئرستین، به عنوان یک آنتی‌اکسیدان، می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بد در بدن کمک کند، بدون اینکه به کلسترول خوب آسیب بزند. این آنتی‌اکسیدان همچنین می‌تواند پروتئین‌های واکنشی سی را کاهش داده و در نتیجه، در کاهش التهابات مختلف و بیماری‌های قلبی نیز موثر باشد.

تجمع بالای آنتی‌اکسیدان مفید کوئرستین به ویژه در پوست گلابی، باعث افزایش اثربخشی آن می‌شود و توصیه می‌شود که گلابی با پوست مصرف شود. کوئرستین، به عنوان یک آنتی‌اکسیدان، می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بد در بدن کمک کند، بدون اینکه به کلسترول خوب آسیب بزند. این آنتی‌اکسیدان همچنین می‌تواند پروتئین‌های واکنشی سی را کاهش داده و در نتیجه، در کاهش التهابات مختلف و بیماری‌های قلبی نیز موثر باشد.

کدام نوع گلابی را انتخاب کنیم

به گزارش یورونیوز، گلابی‌ها به دو دسته تابستانی و زمستانی تقسیم می‌شوند. گلابی‌های نوع تابستانی از ماه ژوئیه تا آوریل در دسترس هستند، در حالی که گلابی‌هایی که در پاییز و زمستان به بازار می‌آیند، در فصل سپتامبر برداشت می‌شوند و اغلب دارای پوست سخت‌تر و ضخیم‌تری نسبت به گلابی‌های تابستانی هستند.

بیش از ۵۰۰۰ گونه از گلابی در سراسر جهان وجود دارد. متخصصان توصیه می‌کنند که برای کاهش سطح کلسترول بد، مصرف گلابی‌های قرمزتر مفیدتر است، زیرا این گونه‌ها دارای تجمع بیشتر آنتی‌اکسیدان مفید کوئرستین، به ویژه در پوست خود، هستند.

بنابراین، اگر چربی شکمی دارید، با خوردن یک گلابی در روز می‌توانید به کاهش سطح کلسترول بد خون خود کمک کنید.

نوشته های مرتبط:

  • خواص بی نظیر توت خشک برای سلامت بدن
  • فواید پوست نارنگی برای پوست و سلامت بدن
  • فواید خوردن انار به صورت ناشتا!
  • 6خوراکی برای بهبود عملکرد تیروئید
  • خواص غذایی بالای اسفناج
  • یک دنیا خواص باورنکردنی زیره سبز برای درمان و لاغری

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • آموزش نصب کاور بدنه خودرو؛ چطور در 3 روز حرفه‌ای شویم؟
    • استفاده از گرمایش کولر گازی زانتی
    • 🔥 برنامه ورزشی بدنسازی برای لاغری سریع | 9 اصل حیاتی چربی‌سوزی حرفه‌ای در کمترین زمان!
    • ۱۰ اشتباه پنهان که مسیر رشد کسب‌وکار را مسدود می‌کنند
    • کدام اسباب بازی آهن‌ربا دارد



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن