کنترل رژیم غذایی
میوهها، سبزیجات، غلات کامل و چربیهای مفید از جمله موادی هستند که باید حتماً در برنامه غذایی خود داشته باشید. اما برخی مواد غذایی نیز وجود دارند که در صورت وجود سابقه سرطان در خانواده، بهتر است از مصرف آنها خودداری کنید. این مواد شامل موارد زیر میشود: نمک: تحقیقات نشان میدهد که نمک و […]
میوهها، سبزیجات، غلات کامل و چربیهای مفید از جمله موادی هستند که باید حتماً در برنامه غذایی خود داشته باشید. اما برخی مواد غذایی نیز وجود دارند که در صورت وجود سابقه سرطان در خانواده، بهتر است از مصرف آنها خودداری کنید. این مواد شامل موارد زیر میشود:
نمک: تحقیقات نشان میدهد که نمک و غذاهای پرنمک میتوانند عامل سرطان معده باشند.
گوشت گاو: مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. بهتر است مصرف گوشت گاو و سایر گوشتهای قرمز را به کمتر از ۵۰۰ گرم در هفته محدود کنید.
کنسرو ماهی: در صورت امکان، تن ماهی و سایر کنسروهای ماهی را از سبد غذایی خود حذف کنید، زیرا معمولاً در تهیه و فرآوری این محصولات، نمک زیادی به کار برده میشود تا تازگی اولیه را داشته باشند.
شیر: بر اساس مطالعات، رژیم غذایی سرشار از کلسیم میتواند خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان تخمدان را افزایش دهد. این موضوع به تحریک هورمونی و رشد سلولهای سرطانی برمیگردد.
هات داگ: اگر سابقه ابتلا به سرطان در اعضای خانواده دارید، بهتر است خوردن هاتداگ را ترک کنید. هات داگ نوعی گوشت فرآوریشده است که دارای مقدار زیادی چربی و نمک است؛ این دو عامل میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید