مجله خبری سهندپرس
۳۰
تیر ۱۴۰۵
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ

انتخاب رشته ۴۰ هزار دانش‌آموز البرز آغاز شد

آغاز انتخاب رشته ۴۰ هزار دانش‌آموز البرزی به گزارش سهند پرس، فرزاد شعبانی، مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد فرآیند انتخاب رشته تحصیلی برای حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز پایه نهم در استان البرز آغاز شده است و مدارس از امروز پذیرای دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای طی مراحل هدایت تحصیلی هستند. او با اشاره به […]

جولای 20, 2026 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

آغاز انتخاب رشته ۴۰ هزار دانش‌آموز البرزی

به گزارش سهند پرس، فرزاد شعبانی، مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد فرآیند انتخاب رشته تحصیلی برای حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز پایه نهم در استان البرز آغاز شده است و مدارس از امروز پذیرای دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای طی مراحل هدایت تحصیلی هستند.

او با اشاره به آماده‌سازی‌های انجام‌شده گفت برگه‌های هدایت تحصیلی برای ۳۵ هزار و ۵۶۲ دانش‌آموز در ۳۴۹ مدرسه دوره اول متوسطه صادر شده و مراحل ثبت و بررسی سوابق تحصیلی، استعدادها و علایق با دقت انجام گرفته است.

شعبانی افزود از امروز، ۱۵ هزار و ۸۵۱ دانش‌آموز دختر و ۲۰ هزار و ۱۴۸ دانش‌آموز پسر روند انتخاب رشته خود را برای ورود به پایه دهم در شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش آغاز می‌کنند و نتایج بر اساس فرایند هدایت تحصیلی به مدارس اعلام می‌شود.

فعالیت ۳۴۹ مشاور برای انتخابی آگاهانه

وی با تأکید بر اینکه انتخاب رشته نخستین تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز دوره تحصیل است، خاطرنشان کرد هدایت تحصیلی با هدف شناخت توانمندی‌ها، علایق و انطباق آن با نیازهای جامعه در حال اجراست تا مسیر یادگیری دانش‌آموزان هدفمندتر و اثربخش‌تر شود.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش البرز، ۳۴۹ مشاور از زمان صدور برگه‌های هدایت تحصیلی تا ساماندهی نهایی دانش‌آموزان در مدارس، همراهی مستمر ارائه می‌دهند و خدمات مشاوره‌ای به خانواده‌ها و دانش‌آموزان برای انتخابی دقیق و مبتنی بر واقعیت‌های آموزشی و شغلی فراهم است.

معرفی مشاغل در بستر حضوری و مجازی

شعبانی با اشاره به اقدامات تکمیلی برای آشنایی با مسیرهای تحصیلی و شغلی گفت معرفی رشته‌ها، بازار کار و مسیرهای مهارتی در قالب پوستر، وبینار و تولید محتواهای آموزشی و انگیزشی اجرا شده و برنامه‌های توضیحی به دو صورت حضوری و مجازی در دسترس دانش‌آموزان قرار دارد.

او تأکید کرد هدایت تحصیلی معتبر و مؤثر بر پایه شناخت استعداد، مشارکت خانواده و واقع‌بینی نسبت به نیازهای بازار کار استوار است تا انتخاب رشته دانش‌آموزان منجر به آینده‌ای روشن و متناسب با توانمندی‌های نسل نوجوان استان البرز شود.

نوشته های مرتبط:

  • رئالیتی‌شوی جدید «سوسانو» دربارۀ چیست؟
  • تاریخ آغاز ثبت نام دانش آموزان مدارس ابتدایی
  • ثبت نام سرویس مدرسه در سامانه سپند
  • ساعت کار مدارس در ماه رمضان
  • آشنایی با مراحل و فرآیندهای آزمون تیزهوشان
  • بازدید رئیسی از خانه نوآوری و فناوری ایران در محل…

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • وزارت دفاع یمن: شش کشتی سعودی از تنگه باب‌المندب عقب‌نشینی کردند
    • حمله روسیه به بنادر و کشتی‌های نظامی اوکراین
    • وزیر دفاع آمریکا: به ایران فرصت مذاکره داده شد
    • حماس به کشتار فلسطینی‌ها در غزه توسط نیروهای اشغالگر واکنش نشان داد
    • گفت‌وگوی عاصم منیر و اسکندر مؤمنی درباره محورهای همکاری دوجانبه پاکستان و ایران



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن