مجله خبری سهندپرس
۱
مرداد ۱۴۰۵
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ

تسویه ۸۴ درصد مطالبات ارزی بانک‌ها از بانک مرکزی

رئیس هیئت‌مدیره بانک مسکن: ۸۴ درصد مطالبات ارزی بانک از بانک مرکزی تسویه شد رئیس هیئت‌مدیره بانک مسکن از تسویه بخش عمده‌ای از مطالبات ارزی این بانک خبر داد و اعلام کرد ۸۴ درصد از مطالبات ارزی بانک از بانک مرکزی تا کنون پرداخت شده است. به گزارش سهند پرس، در نشست ارزیابی عملکرد مدیریت‌های […]

جولای 22, 2026 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

رئیس هیئت‌مدیره بانک مسکن:

۸۴ درصد مطالبات ارزی بانک از بانک مرکزی تسویه شد

۸۴ درصد مطالبات ارزی بانک از بانک مرکزی تسویه شد

رئیس هیئت‌مدیره بانک مسکن از تسویه بخش عمده‌ای از مطالبات ارزی این بانک خبر داد و اعلام کرد ۸۴ درصد از مطالبات ارزی بانک از بانک مرکزی تا کنون پرداخت شده است.

به گزارش سهند پرس، در نشست ارزیابی عملکرد مدیریت‌های شعب استان‌ها و مناطق، مدیران ارشد بانک مسکن درباره روند وصول مطالبات و وضعیت تسویه مطالبات ارزی گزارشی ارائه کردند. در این جلسه تاکید شد که پیگیری‌های لازم برای اجرای تصمیمات اتخاذشده ادامه دارد و تمرکز بر تکمیل فرآیند تسویه باقی‌مانده مطالبات است.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای وصول مطالبات ارزی در سطح شعب و مرکز پیگیری شده است، افزود: بانک مسکن موفق شده بخش قابل توجهی از مطالبات را دریافت کند و تلاش می‌شود تا مابقی طلب‌ها نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسویه شود. به گفته او، همکاری واحدهای مختلف بانک در این مسیر نقش مهمی داشته است.

در گزارش ارائه‌شده آمده است که از مجموع مبالغ ارزی مورد پیگیری، بخش عمده‌ای تسویه شده و بانک در تلاش است تا با هماهنگی بانک مرکزی و سایر مراجع ذی‌ربط، پیگیری‌های حقوقی و اجرایی لازم را برای وصول باقی‌مانده مطالبات انجام دهد.

برنامه‌های بهبود و اصلاح با جدیت دنبال می‌شود

وی در ادامه بیان کرد امور مرتبط با وصول مطالبات و مدیریت ریسک در بانک مسکن در حال سامان‌دهی است و برنامه‌های اصلاحی و بهبود فرآیندها به صورت مرحله‌ای اجرا خواهد شد. همچنین تاکید شد که تقویت نظارت و کنترل در شعب و واحدهای مرتبط برای جلوگیری از بروز مشکلات آینده در دستور کار قرار دارد.

رئیس هیئت‌مدیره بانک مسکن با اشاره به ضرورت شناسایی دقیق مطالبات و اولویت‌بندی پیگیری‌ها گفت: تعیین راهکارهای حقوقی و اجرایی مناسب برای تحقق وصول مطالبات جزو اولویت‌های بانک است تا از اتلاف منابع جلوگیری شود و حقوق مشتریان و سهامداران صیانت گردد.

علاوه بر این، مقرر شد برنامه‌ای مشخص برای هماهنگی میان مدیریتی و عملیاتی در بانک تدوین شود تا ضمن تسریع در روند وصول مطالبات، از بروز مشکلات ساختاری و رویه‌ای جلوگیری شود. پیگیری‌های بین‌بخشی و تعامل با نهادهای ناظر نیز در این مسیر تقویت خواهد شد.

در پایان تاکید شد که بانک مسکن با اتکا به ظرفیت‌ها و توان داخلی خود، به دنبال ارتقای کارایی و شفافیت در مدیریت مطالبات است و تلاش برای تضمین حقوق ذی‌نفعان ادامه خواهد داشت.

نوشته های مرتبط:

  • توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره ارز جدید بانک
  • ارائه راهکارهای تازه برای تأمین ارز صنایع به بانک مرکزی
  • نقد کردن چک صیادی به روشی جدید
  • بحران سوددهی وام؛ چرا بانک‌ها به قرض دادن بی‌میل شده‌اند؟
  • عقبگرد قیمت دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • مطالبات بخش خصوصی پس از ۱۷ ماه معوقه هنوز پرداخت نشده است

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • تأثیر افت دلار و صعود نفت بر افزایش قیمت جهانی طلا
    • بارش رگبار و وقوع رعد و برق در نقاط مختلف ایران پیش‌بینی شد
    • راهنمایی‌های ایمنی آتش‌نشانی برای زائران اربعین
    • کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازی‌های آسیایی را شناختند
    • اعزام آتش‌نشانان تهران برای خدمت‌رسانی در مراسم اربعین



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن