‏۸۸‌/۰۵‌/۲۵ – ساعت ۱۷:۵۸

زاکانی: ۲۴۶۰ اتوبوس نوسازی شده است

زاکانی: ۲۴۶۰ اتوبوس نوسازی شده است

شهردار تهران در جمع خبرنگاران اعلام کرد که تعداد اتوبوس‌های نوسازی شده در خطوط شهری تهران به بیش از ۲۴۶۰ دستگاه رسیده است. وی افزود که این روند با هدف بهبود حمل‌ونقل عمومی و ارتقای کیفیت خدمات صورت گرفته است و اضافه کرد که نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در حال حاضر یکی از اولویت‌های مدیریت شهری تهران است.

در جریان بازدید اخیر شهردار تهران از بخش‌های مختلف ناوگان حمل‌ونقل عمومی، اعلام شد که تعداد اتوبوس‌های نوسازی شده در خطوط شهری تهران با روند فزاینده‌ای روبه‌رو شده است. این پروژه که با هدف بهبود و توسعه حمل‌ونقل عمومی در سطح شهر انجام می‌شود، در حال حاضر به تعداد بیش از ۲۴۶۰ دستگاه رسیده است و ادامه دار است. شهردار تهران در این خصوص بیان کرد که نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، نه تنها امری ضروری بلکه جزو اولویت‌های اصلی مدیریت شهری است. او افزود که این اقدام با هدف کاهش ترافیک و آلودگی هوا و ارتقای سطح خدمات به شهروندان و توانمندسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در اولویت قرار دارد.

شهرداری تهران تاکید دارد که نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، بخشی از برنامه جامع توسعه و بهبود سطح کیفی حمل‌ونقل عمومی در شهر است. این پروژه‌ها در کنار ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود امکانات تاکسی‌رانی و مترو، به هدف کاهش سفرهای درون‌شهری و همچنین کاهش میزان انتشار آلاینده‌های زیست‌محیطی کمک خواهد کرد. شهردار تهران به اهمیت این پروژه و تاثیر مستقیم آن در بهبود کیفیت زندگی شهروندان باور دارد و در ادامه اعلام کرد که با ادامه روند نوسازی، شاهد کاهش چشمگیر ترافیک و بهبود وضعیت هوای تهران خواهیم بود.

به گزارش سهند پرس، روند نوسازی اتوبوس‌های شهری تهران همچنان در حال رشد است و مسئولان شهری همواره بر اهمیت و سرعت بخشیدن به اجرای این پروژه تاکید می‌کنند. این اقدام در قالب سیاست کلان توسعه پایدار در نظر گرفته شده است و در آینده نزدیک نتایج مثبت آن در کاهش آلودگی و بهبود روند حمل‌ونقل عمومی شهر به وضوح دیده خواهد شد.