مجله خبری سهندپرس
۲۴
خرداد ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
عکس از ماست و خیار

بجای کشمش چی بریزیم داخل آبدوغ خیار؟

تابستان در پیش است و در هوای گرم این فصل چیزی بهتر از یک لیوان آب دوغ خیار خنک و خوشمزه وجود ندارد. این نوشیدنی نوستالژیک و خاطره‌انگیز، عملکرد مفیدی دارد: تأمین فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن رفع عطش کاهش خستگی و رخوت ناشی از گرمای تابستان برای تهیه آب دوغ خیار […]

خرداد 9, 1403 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

تابستان در پیش است و در هوای گرم این فصل چیزی بهتر از یک لیوان آب دوغ خیار خنک و خوشمزه وجود ندارد. این نوشیدنی نوستالژیک و خاطره‌انگیز، عملکرد مفیدی دارد:

  • تأمین فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن
  • رفع عطش
  • کاهش خستگی و رخوت ناشی از گرمای تابستان

برای تهیه آب دوغ خیار به مواد اصلی مانند ماست، نان خشک، سبزی معطر، گردو و خیار نیاز است. برخی نیز از کشمش برای طعم‌دار کردن آن استفاده می‌کنند. اما اگر کشمش دوست ندارید، می‌توانید از سایر مواد غذایی مناسب جایگزین کنید تا طعم آب دوغ خیار خود را بهبود ببخشید.

علت استفاده از کشمش در آب دوغ خیار

طبع ماست و دوغ در آب دوغ خیار سرد است و به همین دلیل برخی افراد کشمش را به آن اضافه می‌کنند. این کار باعث متعادل شدن طبع این نوشیدنی می‌شود، زیرا طبع کشمش گرم است.

به این ترتیب، با ترکیب مواد سرد (ماست و دوغ) و گرم (کشمش)، طبع آب دوغ خیار به حالت مطلوب و معتدلی می‌رسد. این تعادل طبع، مصرف آب دوغ خیار را در هوای گرم تابستان بسیار مناسب و لذت‌بخش می‌کند.

جایگزین کشمش

اگر به هر دلیلی طعم کشمش در آب دوغ خیار را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از انگور یاقوتی استفاده کنید. این مورد نیز راهکاری مناسب برای متعادل کردن طبع آب دوغ خیار است.

انگور یاقوتی نیز همانند کشمش، طبعی گرم دارد. با افزودن آن به آب دوغ خیار، نه تنها طبع این نوشیدنی متعادل می‌شود، بلکه مزه خاص و منحصربه‌فردی به آن اضافه می‌کند. همچنین، شیرینی دانه‌های انگور هنگام جویدن، تجربه‌ای فوق‌العاده لذیذ ایجاد می‌کند.

بنابراین، استفاده از انگور یاقوتی به جای کشمش می‌تواند گزینه مناسبی برای افرادی باشد که طعم کشمش را در آب دوغ خیار دوست ندارند.

استفاده از مواد دیگر

اینها بعضی از روش‌های مفید برای خوش‌طعم‌تر کردن آب‌دوغ‌خیار هستند:

  • استفاده از ماست یا دوغ کمی ترش برای طعم‌دار کردن نوشیدنی
  • افزودن سبزیجات تازه و معطر مانند پیازچه برای بهبود طعم
  • استفاده از خامه برای غلیظ‌تر کردن آب‌دوغ‌خیار
  • افزودن پودر یا برگ گل محمدی برای طعم خوش
  • استفاده از سیر برای طعم فوق‌العاده
  • استفاده از نان خشک برای بافت و غلظت بیشتر
  • افزودن گردو برای خوش‌طعم‌تر شدن آب‌دوغ‌خیار

این ترفندها می‌توانند طعم آب‌دوغ‌خیار را بسیار خوشمزه‌تر کنند و تجربه نوشیدن آن را لذت‌بخش‌تر سازند.

نوشته های مرتبط:

  • طرز تهیه نمک سبز طعم دار
  • توصیه غذایی برای فصل گرما
  • خوردن پوست میوه
  • مواد غذایی برای پخت ناهار رژیمی و لاغر کننده
  • روش تهیه معجون ساده خانگی با طعم فوق العاده
  • خواص بی نظیر توت خشک برای سلامت بدن

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • آموزش نصب کاور بدنه خودرو؛ چطور در 3 روز حرفه‌ای شویم؟
    • استفاده از گرمایش کولر گازی زانتی
    • 🔥 برنامه ورزشی بدنسازی برای لاغری سریع | 9 اصل حیاتی چربی‌سوزی حرفه‌ای در کمترین زمان!
    • ۱۰ اشتباه پنهان که مسیر رشد کسب‌وکار را مسدود می‌کنند
    • کدام اسباب بازی آهن‌ربا دارد



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن