بهترین زمان مصرف ویتامین B
در صورتی که کمبود ویتامین B داشته باشید، احتمالاً احساس خستگی یا حتی افسردگی خواهید کرد. مصرف مکملهایی که حاوی ویتامین B هستند، بدون توجه به شکل مصرف (قرص یا تزریقی)، ممکن است باعث افزایش سطح انرژی شود. برای آگاهی از زمان مناسب مصرف این ویتامین، این مقاله را مطالعه کنید. ویتامینهای گروه B شامل […]
در صورتی که کمبود ویتامین B داشته باشید، احتمالاً احساس خستگی یا حتی افسردگی خواهید کرد. مصرف مکملهایی که حاوی ویتامین B هستند، بدون توجه به شکل مصرف (قرص یا تزریقی)، ممکن است باعث افزایش سطح انرژی شود. برای آگاهی از زمان مناسب مصرف این ویتامین، این مقاله را مطالعه کنید.
ویتامینهای گروه B شامل هشت نوع مختلف هستند، هر کدام از آنها عملکرد متفاوتی دارند، اما همه به راحتی در آب حل میشوند و بدن نمیتواند آنها را برای مصرف آینده ذخیره کند. به همین دلیل، در صورت نیاز، لازم است مجدداً این ویتامینها را مصرف کنید. اگر رژیم غذایی متعادلی دارید، میتوانید ویتامینهای گروه B را از مواد غذایی مختلف دریافت کنید. همچنین، مصرف مکملهای ویتامین B میتواند به شما در تأمین این مواد مغذی کمک کند.
بهترین زمان مصرف ویتامین B
بهترین زمان برای مصرف ویتامین B پس از بیدار شدن از خواب است. تحقیقات نشان میدهد که مصرف ویتامین B در صبح یا اوایل روز میتواند بر خواب شما تأثیر بگذارد. برای جلوگیری از تأثیر منفی بر خواب، بهتر است ویتامینهای گروه B را صبحها ترجیحاً همراه با غذا مصرف کنید تا جذب آنها به حداکثر برسد. البته، در برخی موارد، افرادی که دچار کمبود ویتامین B۱۲ هستند، توصیه میشود مکملهای B۱۲ را با معده خالی همراه با آب مصرف کنند تا جذب حداکثری را افزایش دهند.
مصرف ویتامینهای گروه B در آغاز روز، به دلیل نقش مهم آنها در متابولیسم مواد مغذی و تولید انرژی، اغلب توصیه میشود. مهم بودن این نکته است که مصرف همزمان چندین ویتامین B بیخطر است.
منابع طبیعی ویتامین B
برای داشتن یک رژیم غذایی که از ویتامینهای گروه B پربار باشد، تلاش کنید تا طیف گستردهای از مواد غذایی را مصرف کنید، از جمله گوشت و سایر منابع پروتئینی، لبنیات، غلات، میوهها و سبزیجات.
اگر رژیم غذایی محدودی مانند رژیم گیاهخواری دارید، ممکن است در معرض خطر کمبود ویتامین قرار بگیرید. به همین دلیل، مصرف مکملهای ویتامین B میتواند به شما کمک کند تا ویتامینهای مورد نیاز را دریافت کنید.
- تیامین (B۱) در مواد غذایی مانند ماهی، گوشت، نان سبوسدار، و غلات غنیشده با ویتامین B۱ یافت میشود.
- ریبوفلاوین (B۲): منابع غنی ریبوفلاوین (B۲) شامل محصولات لبنی مانند شیر، ماست، و پنیر، همچنین تخم مرغ، نان گندم کامل و غلات غنیشده میشود.
- نیاسین (B۳): ویتامین B۳ یا نیاسین در مواد غذایی از قبیل گوشت، مرغ، ماهی، و آجیلها یافت میشود.
- اسید پانتوتنیک (B۵): منابع غنی اسید پانتوتنیک (B۵) شامل مواد غذایی متنوعی هستند که شامل جگر، گوشت، شیر، تخم مرغ، بادام زمینی و حبوبات میشوند.
- پیریدوکسین (B۶): ویتامین B۶ یا پیریدوکسین در مواد غذایی از جمله گوشت، ماهی، غذاهای گندم کامل، آجیل و سبزیجات یافت میشود.
بیوتین (B۷): منابع غنی بیوتین (B۷) شامل مواد غذایی متنوعی هستند از جمله جگر، گل کلم، بادام زمینی، مرغ، مخمر و قارچ.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید