مجله خبری سهندپرس
۱۷
تیر ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • پزشکی
  • اخبار
  • درباره ما
  • بلاگ
کودک با لباس زرد که پیتزا می خورد.

تغذیه غلط در جوانی از عوامل کاهش عقل در میانسالی

محققان به ارتباط میان عادات غذایی در دوران جوانی و بروز بیماری‌ها در میانسالی و سالمندی پی برده‌اند. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در جوانی غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف می‌کنند، در دوره‌های میانسالی و سالمندی بیشتر در معرض خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی قرار دارند. در ادامه، جزئیات بیشتری از این تحقیقات جدید […]

خرداد 3, 1403 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

محققان به ارتباط میان عادات غذایی در دوران جوانی و بروز بیماری‌ها در میانسالی و سالمندی پی برده‌اند. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در جوانی غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف می‌کنند، در دوره‌های میانسالی و سالمندی بیشتر در معرض خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی قرار دارند.

در ادامه، جزئیات بیشتری از این تحقیقات جدید منتشر شده درباره ارتباط میان رژیم غذایی نامناسب در جوانی و بروز برخی بیماری‌ها در سال‌های بعدی زندگی ارائه خواهیم داد. این یافته‌ها می‌تواند به درک بهتر اهمیت تغذیه مناسب در دوران جوانی برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن در آینده کمک کند.

برای حفظ سلامت مغز در دوره میانسالی و سالمندی، داشتن رژیم غذایی سالم اهمیت بسیار زیادی دارد. درجه پردازش و فرآوری مواد غذایی نقش مهمی در سلامت کلی مغز دارد. مطالعات نشان می‌دهد افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده و فوق‌فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی و همچنین اختلالات شناختی در افراد بالای 45 سال مرتبط است.

به طور اختصاصی، افرادی که در جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته‌اند، در دوره میانسالی 9% بیشتر در معرض خطر سکته‌های قلبی و مغزی، و 16% بیشتر در معرض خطر اختلالات شناختی و زوال عقل قرار دارند. همچنین، میان‌وعده‌های شیرین و وعده‌های غذایی آماده با سلامت ضعیف‌تر و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، سرطان و بیماری‌های قلبی مرتبط هستند.

این یافته‌ها بر اهمیت تغذیه سالم در دوره جوانی برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن در سال‌های بعدی زندگی تأکید می‌کند.

خوراکی های مضر

اگر می‌خواهید از ابتلا به زوال عقل پیشگیری کنید و با افزایش سن، حافظه و مهارت‌های شناختی‌تان حفظ شود، مصرف غذاهای فرآوری شده را محدود کنید. غذاهای فوق‌فرآوری شده معمولاً سرشار از قند، چربی و نمک هستند، در حالی که پروتئین و فیبر کمی دارند.

برخی از نمونه‌های غذاهای فرآوری شده عبارتند از: ژامبون، سوسیس، همبرگر، بستنی، چیپس، نان‌های تولید انبوه، غلات صبحانه، کنسرو لوبیا پخته، بیسکویت، نوشابه‌های گازدار، ماست‌های طعم‌دار میوه، سوپ‌های آماده و شکلات.

این نوع مواد غذایی به دلیل محتوای بالای مواد افزودنی و فرآیندهای صنعتی طی شده، نمی‌توانند سلامت مغز را حفظ کنند و حتی ممکن است به تسریع روند زوال عقل کمک کنند. پس بهتر است غذاهای سالم و کم‌فرآوری شده را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.

نوشته های مرتبط:

  • مکمل هایی برای افزایش عمر
  • بررسی تمام خواص، فواید و مضرات بادام زمینی
  • نقش مهم تغذیه سالم در طول عمر افرادی که سیگار را ترک…
  • چاق ها بیشتر دچار پوکی استخوان می شوند
  • کاهش سن آلزایمر در ایران
  • تاثیر غذای چرب بر مغز کودکان

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد ویژه

    • ویزیت بیماران جراحی پلاستیک در بهترین مطب متخصص لیپوماتیک ایران: مطب دکتر سلطانی
    • خرید کاهو دامنه ، کاهو ایسبرگ و کاهو عبدالهی از هلدینگ زاگرس
    • پارتیشن اداری
    • معرفی بهترین مدل‌های کیف و کفش چرم تابستان ۱۴۰۴
    • پوشش ساز: راهکارهای جامع و نوین برای پوشش سقف پارکینگ و استخر شما



    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • اخبار شرکت ها
    • تماس با ما
    • بلاگ

    طراحی سایت و سئو سایت توسط اینتن